40 är väl ingenting heller?

Ålder är bara en siffra. Det är ju sen gammalt. Idag är inget undantag när Maria trampar över på andra sidan 40-strecket. Samma dag som Maradona fyller 56 faktiskt. Vi har gjort så (typ) att hon delar sin dag med en känd fotbollsspelare och jag delar min dag med en känd golfspelare. I rättvisans namn, för att väga upp respektive intressen så att säga.

Vi två firade ju in alltihop i och med resan till “Brunflo camping” tidigare i höst så idag blir det en mer stilla dag vad det verkar. Solen skiner, höstluft ute och pilträden utanför fönstret tappar blad för blad. En mugg kaffe på det här så! 

Grattis älskling, hoppas du får en fin dag och så kör jag en liten bildkavalkad i din ära.

Maria på fjälltur
Fjälltur i Vålådalen.

Solnedgång i Puerto Rico
Solnedgång i Puerto Rico.

Snorkling på Zanzibar
Snorkling på Zanzibar.

Keep calm and stay with me.
Keep calm and stay with me.

Vandring till Kebnekaise
Vandring till Kebnekaise.

Brunflo Camping, a.k.a San Francisco
Brunflo Camping, a.k.a San Francisco.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

10 KOMMENTARER

  1. Tack älskling för ditt bildinlägg om mig! Och tack alla ni andra som skickat grattishälsningar! Superkul att bli uppmärksammad på alla sätt 🙂
    Jenn – kom till oss på besök, båda två, så får din pojkvän träna på fotograferandets ädla konst, med dig som träningsobjekt. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.