Höststädning och snöflingor

Oktoberhelg och dags att städa undan hösten. Vi är en liten bostadsrättsförening så merparten av oss samlades igår förmiddag och gjorde trädgården klar för vintern. Undanplock av utemöbler, krattning av gräsmatta, köra bort löv och nedsågade trädgrenar till återvinningsstationen. Och så avslutade vi med en pizza.

Efter att ha varit i huvudstaden arbetsveckans två sista dagar var det ganska befriande att få dra på sig hike-brallor, tjocktröja och mössa för att bara vara ute ett par-tre timmar och få andas lite. Ett par plusgrader, mulet och antydan till snöflingor ramlade dessutom ner över oss. Att sedan få krypa upp i soffan och slötitta Premier League, medan mörkret faller utanför, är ju det som gör den här årstiden så fantastisk skön.

Hösten alltså. Kärlek. Och nu är det bara vinterdäcken på bilen som saknas. Men det tar vi i morgon.

Höststädning Höststädning Höststädning

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

  1. Så härligt! Jag har också ränt till Stockholm de sista veckorna och tycker det känns som att öppna upp bältet i brallorna då jag kliver av bilen hemma på gården i byn. Vackra löv och god inställning!

  2. Visst har hösten sin tjusning – i lagoma mängder! Jag vet att jag trånade efter oktober månads ”mysfaktor” under ett år, men när jag sedan fick spendera oktober i Sverige var det där höstsmattret på rutan och filten i soffhörnet mysigt i ungefär två veckor, sen var det liksom inte mysigt mer… Skämt åsido, hösten kan vara helt underbar och den där höga höstluften kan jag verkligen sakna!

    • Jag gillar både den höga luften och de där gråa dagarna. Som gjort för allt möjligt, bara man har lite fantasi. Fast primärt träning, kanske någon fjällvandring eller bara lite PS4 i soffan. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.