Träning? Nej, måndagsbubbel med resebloggare!

”Hallihallå! Stockholmskrokarna måndag 3 oktober efter kl 18. Träningspass, typ kräkintervaller i Hammarbybacken eller ett löppass Kungsholmen runt? Eller svinga en bägare och käka?”

Jag skickade ut frågan för ett par veckor sedan, i resebloggarforumet där alla sköna lirare i Svenska Resebloggar hänger. Alltså. En måndagkväll i början av oktober. Hur många kan vi bli? Tre? Fyra? Eller ingen alls och det är väl fine, då kan jag häcka på hotellrummet istället.

Fyra-fem timmar efter att jag postat det där inlägget var det typ femton anmälda, matsponsor fixad och jag konstaterade att träningssuget inte var på topp överhuvudtaget. Hos någon. antligenvilse.se vilse erbjöd sig förvisso att med sitt teleobjektiv fota mig när jag kräktes i Hammarbybacken. Jag nappade alltså inte på det…

Igår kväll var det så dags och hemma hos Matochresebloggen.se-Christian i centrala Stockholm hade en hel drös med resebloggare samlats. Vi åt gott från PanicSupper, levererat av Foodora, och det var vietnamesiskt på menyn samtidigt som det fanns härligt rosévin och en sån där allmänt skön stämning och massor av snack kring resor, bloggar, SEO och samarbeten. Och så kakan. Kladdkakan som Annelie hade roddat ihop. Gilla-knapp på den!

Kanske måste skicka ut sådana här frågor oftare när jag ska ner till huvudstaden. Kan gott och väl leva med måndagar på det här sättet!

Andra resebloggare som skrivit om kvällen (och som har fler bilder) är Livet från den ljusa sidan, FREEDOMtravel, LifeInCerise, ComeFlyWithMeMatOchResebloggen och Fab F’Ämme. Sedan var ju även LinaAnnika, Lena, Jeanette, Lola, Katarina, Sofia, Anna och Cathinka på plats. Jädra skönt gäng alltså som bara sprudlar av inspiration, tips, flow, go, mer tips och ännu mer flow. Blir inte direkt mindre resesugen efter en stund i det här sällskapet.

Sedan var det bara att avrunda den här Stockholmsvistelsen med utbildning kring upphovsrätt idag och så en flygresa hem. Där jag helt missat att boka taxi sista biten och dessutom kryddat kalendern med helt fel resedokument.

Jaja, det kunde ha varit värre.

Panic Supper och FoodoraMåndagsbubbel Bubbel och vietnamesisk mat!Svenska resebloggareKladdkakaSAAB 2000 - BRA

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

28 KOMMENTARER

 1. Tack för att du tog upp förslaget som ledde till en supertrevlig kväll. SÅ kul att ha fått ansikten till alla bloggar och en massa blogg-tips.

  • Eller hur! Och även om man bara träffat folk allt från noll till tre gånger tidigare så är det som att man känt varandra längre. 🙂

 2. Rätt nöjd att jag prickade in vilodag igår faktiskt. Mindre nöjd att jag borde tränat idag, men var på för dåligt humör. Haha.

 3. Det där ser äckligt gott ut. Jag hade bara ätit och druckit sjukt mycket och varit totalt asocial! (även om du säger att sällskapet var trevligt)

 4. Alltså. Vad säger man? ”Vad är väl en bal på slottet?” 😉 Sonens 20-årsdag var samma dag … Men jag instämmer i den övriga hyllningskören: Så otroligt häftigt hur din fråga kunde leda till något som detta – och dessutom på nolltid. Heja Resebloggarsverige! Hörde dessutom att ditt tal var episkt! Finns det dokumenterat? 🙂 Mer sånt här!

  • Ja Jenn och Anna! Helt fantastiskt att det kunde bli en sån här grej med så kort varsel. Härligt! 🙂

   Vad gäller talet så vet jag inte om det finns dokumenterat, det var bara på någon minut tror jag. Episkt? Nja. Med tanke på att jag var på Snacka Snyggt förra veckan så borde jag nog kunnat prestera bättre. Well, jag klappade nog inte händerna i alla fall. Vet dock inte om det är bättre att ha dem i fickorna. Troligtvis inte. 😛

 5. Åh herregud vad trevligt!! Och kladdkakan….jag trodde jag hade testat ALLT i kladdkakeväg, men den där ser ju helt amazing ut! Kola! Kladdkaka!

  Och jag tror inte det finns mer inspirerande människor än bloggare. Har aldrig gått från en träff med bloggare och varit annat än superjäklataggad och glad!

  • Ja, helt märkligt men ändå inte Katta. En blir på bra humör varje gång! 🙂 Kolla receptet, finns i kommentaren här ovan. Blev nästan sugen på att rodda ihop den själv.

 6. Vilken trevlig grej! Roligt initiativ av dig. Det verkar ha varit väldigt uppskattat. Jag har nyligen börjat hitta roliga och trevliga fellow bloggers i Malmö vilket känns kul. Mina vänner som inte bloggar förstår ju liksom inte tjusningen med det, hehe.

  • Har också ”problemet” med folk som inte förstår bloggandet så då blir det ju extra kul när man får umgås med likasinnade! Det var en riktigt bra kväll! 🙂

  • Malta låter ju förbaskat trevligt. Och ser trevligt ut också! Tar ni med er en Ferrari hem? 😉 Det verkar bli Stockholm minst två gånger till innan nyår. Återstår att se om jag enbart hänger ute i Sumpan eller om jag kommer in till city något.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.