Vi tar det en gång till – Höstersund!

Okej. Vi tar det en gång till. Höstersund. Frösön. Skärgår’n. Dimman har legat tät två dagar på rad nu och jag är fantastiskt tacksam för att jag för en gångs skull inte ska ut och ränna på flygplatsen. De har haft problem, om vi säger så. Ganska vanligt den här tiden på året. Men också väldigt fantastiskt vackert att cykla till jobbet.

Ja, det var så vackert att jag skaffade mig skäl att cykla hem på lunch igår och ta med systemkameran på tillbakavägen. Då hade dimman ändå lättat lite jämfört med tidigare på morgonen.

Så. Vi tar det en gång till. Höstersund. Frösön. Skärgår’n.

Skärgår'nFrösöbron Frösöbron Gångbron mot ÖstersundHöstersund

Och på tal om flyg. Det här är också ett säkert hösttecken. När flygplanen cirkulerar några varv över Storsjön innan de ger upp och drar till Sundsvall istället. Jag är väldigt glad för att jag slipper den trippen, för det innebär en 2-3 timmars bussresa från Sundsvall och hit.

Dimma på Frösön

12 KOMMENTARER

  1. Haha! Lövhalka och tåg? Bättre att ta bilen. Eller, blixthalka. Nja. Bättre att stanna hemma, ta en promenad ut i Skärgår’n och njuta av utsikten. Eller ja, ”utsikten”. Ser ju inte så jädra mycket dagar som dessa. 😉

  2. Den där bron alltså. Betongporr! Jag har ju nån grej för det alltså. Plus dimma som gör allt så minimalistiskt svincoolt. Längtar tills dimman tar greppet här längre söderut. Så nice!

    • Haha, vad är det broar Katta? 🙂 Men ja, dimman gör det verkligen. Egentligen, den försvann verkligen in i dimman igår morse och då är bron inte särskilt lång heller. Mäktigt!

  3. Dimmporr! Tack för den! Dimmporr stod på min önskelista! Och höstlöv! Jag hade med mig kameran när jag cyklade till jobbet jag med idag. Coming soon to a blogg you know vilken.

  4. Tack Linda! 🙂 Flygen beter sig ofta så här på hösten här uppe. Storsjön ligger ju runt om flygplatsen och dimma är jättevanligt. Fattar inte varför fler inte väljer tåget när de vet hur det brukar se ut. Har kollegor som ofta fastnar på någon flygplats här och där och blir sju-åtta timmar sena när de ska hem, eftersom de antingen inte kommer iväg från Arlanda alls eller måste gå ner i Sundsvall.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.