Filmandet till nästa nivå

Så, medan resten av världen rapporterade om valresultatet i USA igår så la mig under en sten i väntan på att det värsta skulle dra över. Jag tog dessutom med mig mitt senaste inköp dit för ja, jag hade jädrigt svårt att hålla mig tillslut. Det blev…

…alltså en DJI Osmo Mobile, som jag bloggade om för ett par månader sedan, som lite från ingenstans flög rakt in på min ”prylar jag bara måste ha!”-lista. Jag beställde från Cyberphoto i måndags vid 16 och redan vid 13 i tisdags låg den och väntade hos ombudet (det är SÅ leveranser ska skötas!). Det var ju bara att knalla dit och hämta ut paketet och köra lite unboxing hemma.

Ett snabbt test i tisdags kväll visar dock att det krävs lite träning för att bli bra med den. Den träningen tar jag gärna, varför inte börja på Gotlandsresan?

Så, resefilmer till nästa nivå. Let’s do this!

DJI Osmo MobileDJI Osmo Mobile

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.