Jag verkar ha startat en tradition under mina USA-besök. En gång är ingen gång men två gånger är ju en vana och det är sedan gammalt. Förra höstens besök i New York kryddades med en helikoptertur över Manhattan och så blev det även i San Francisco nu i september. Jag har redan stillbildsbloggat om det och nu har också det rörliga materialet klippts, skurits och laddats upp på min Youtube-kanal. Ni kommer se Sausalito, Golden Gatebron, downtown, Alcatraz och alla böljande kullar som stan bygger på.

Antingen tittar ni direkt här på bloggen eller så klickar ni in på Youtube och tittar där. Och. Prenumererar ni inte redan på min kanal så gör det!

5 KOMMENTARER

  1. Jag får ont i magen när jag tittar på det. Var det inte sjukt läskigt att flyga under?! Jag är ganska orädd när det gäller att gå ur min comfort zone i livet, men sådana där risk-grejer går bara inte. Jag ser potentiella nära-döden-upplevelser överallt, haha.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här