Vlogg: Över och under Golden Gatebron

Jag verkar ha startat en tradition under mina USA-besök. En gång är ingen gång men två gånger är ju en vana och det är sedan gammalt. Förra höstens besök i New York kryddades med en helikoptertur över Manhattan och så blev det även i San Francisco nu i september. Jag har redan stillbildsbloggat om det och nu har också det rörliga materialet klippts, skurits och laddats upp på min Youtube-kanal. Ni kommer se Sausalito, Golden Gatebron, downtown, Alcatraz och alla böljande kullar som stan bygger på.

Antingen tittar ni direkt här på bloggen eller så klickar ni in på Youtube och tittar där. Och. Prenumererar ni inte redan på min kanal så gör det!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

  1. Jag får ont i magen när jag tittar på det. Var det inte sjukt läskigt att flyga under?! Jag är ganska orädd när det gäller att gå ur min comfort zone i livet, men sådana där risk-grejer går bara inte. Jag ser potentiella nära-döden-upplevelser överallt, haha.

    • Det var nog mer förvånande där, Christine, när piloten började svänga runt och vi insåg att han skulle dra under bron. Känslan sen var enbart häftig! 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.