Så kan vi alltså skriva både december och fredag i kalendern. Jag tar därför fredagskänslan, packar ner den i väskan och drar. Faktiskt. Det har blivit dags för resebloggevent igen och precis som “vanligt” blir det ett dygn nere i Stockholm dagen till ära. Det där med att ha lite utgående poäng hos både SAS och SJ gör susen ibland, då behöver resorna inte bli onödigt dyra. 

Den här gången är det Travel & Lifestyle Nordic som kör sitt första event, Nordic Travelblog Events, på Sheraton och det ska bli riktigt intressant. Både att få träffa resebloggarkollegorna igen (och förhoppningsvis några nya) men också för att få inspireras av de sponsorer som står på listan.

Belgiska Flandern, berömt för bland annat sin choklad och öl, är på plats precis som Florida Keys & Key West. Båda dessa destinationer har jag bekantat mig med tidigare även om jag inte dedikerat åkt till vare sig Flandern eller Key West, däremot både Bryssel och andra delar av Florida. 

Vi kommer även få bekanta oss med Israel, där jag aldrig varit, och även spanska Murcia som jag heller aldrig besökt. Hela temat för kvällen går för övrigt i resefotonas tecken så bara därför är också Getty Images på plats. Spännande!

Hemresan i morgon förresten, på tal om poäng. För 8400 poäng fick jag en förstaklassbiljett i tyst kupé hos SJ och ett av deras snabbtåg. Det blir förhoppningsvis en behaglig resa norrut i morgon.

Men det är då. Idag är det fredag. Resebloggevent. Mingel. Festligheter. Syns vi?

Resebloggevent

1 KOMMENTAR

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här