Julhälsning från Skärgår’n

Jag tänkte bara önska er alla en riktigt fin julafton med en liten bildkavalkad från den stad som jag bor i sedan vårvintern 2002. Det är allt bra fint här men eftersom årets julafton inte är riktigt lika fin vädermässigt som andra vinterdagar jag upplevt (även om det faktiskt ramlade ner snö inatt) så blir det en liten re-post. Säg hej hej till vintriga bilder jag fångat i stan de senaste åren.

Återigen. Hoppas att ni får en bra dag och som vanligt – skippa hets, sprit och bilkörning så kommer det här att bli utmärkt!

Fast okej, första bilden är faktiskt från en av de vackraste julaftnar jag upplevt. Någonsin. När kvällen kom dök temperaturen till -23°C och på natthimlen dansade ett magiskt vackert norrsken.

God jul från Skärgår’n!

Norrsken över Skärgår'n

Månsken i Badhusparken Natt på Frösöbron Gnistrande vinterdag Östersund från Frösön

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

16 KOMMENTARER

  1. Fantastiska bilder! En fortsatt fin julhelg önskar vi! Själva är vi i Stockholms skärgård, som är helt snöfri. Såg förresten att du skrev om Nikon 360 häromdan. Har du hängt med i vår bergochdalbana? Vi har hunnit både köpa den och lämna tillbaka den, men kanske blir det bra till slut, vi får se 😉

    • Tack!

      Haha ja jag såg det där om kameran (både inköps- och återlämningsinlägget) och det var timmarna innan mitt eget inlägg gick ut. Tajmingen. 😉 Hoppas det löser sig för er!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.