Stopp i huvudet och blackout. Det är väl ungefär det jag kan säga om den gångna veckans bloggeri där jag i det närmaste tog tvärslut efter WinterWorkation i Åre. Trött som aldrig förr, en hel del svett kring ordinarie jobb och så försöka samla tankar, idéer och planering kring det som uppstod under årets första dagar. Det känns som att allt plötsligt bara hände vecka två och vecka tre 2017. Från planerna om ett lugnt och stilla första kvartal av året till… ja, raka motsatsen.

Två resor landade i knät, direkt efter varandra. Jag hinner hem för att packa om från från min weekend på brittiska öarna och sova en natt innan jag ska iväg på nästa där i mitten av februari. Lägg till radiointervjun som jag bloggade om i onsdags och som skulle förberedas. Filmmaterial från ett fint skotersafari i Åre. Bilder från Åre. Tankar från Åre. Plus ett redigt pissväder som inte gör en människa glad.

Och så vidare.

Plus åtta-till-sjutton-jobbet då.

Då finns det ju roligare saker att tänka på. Som att det just denna dag är tre år sedan jag gjorde det fantastiska besöket på St. Maarten och Maho Beach. Ni vet. Den där världsberömda stranden där man nästan kan toucha flygplanen när de kommer in för landning. Jag skulle kunna åka dit igen. Enbar för att flightspotta en dag eller två. 

Maho Beach Maho Beach

Well. Söndag. Slutet på en hetsvecka och så mycket för det där lugna och sköna första kvartalet. Därav lite bloggtorka under veckan. Hoppas ni inte lidit allt för stor skada. Well, idag har jag flashbackat resan till San Francisco en sväng när några vänner kom över på efterfrågad bildvisning och nu ska jag runda av med bio.

Goderafton!

Bloggblackout och bildvisning

10 KOMMENTARER

  1. Detta inlägg känns som en förberedelse på vad som komma skall för mig fr.o.m. februari. Åtta-till-sjutton-jobbet plus resorna plus bloggidéerna plus livet i övrig. Plus att komma ihåg att andas däremellan. Heja 2017, vilket rivstart för oss båda!

  2. Ack denna bloggtorka! När man sitter med bloggen öppen men inte en endaste tanke vill flytta från huvud till tangentbord. Frustrationen!

    Men det är okej! Det hör väl kreativt skapande till helt enkelt? 🙂

    • Katarina, du är alltid inbjuden till bildvisning. Hehe! Du sökte väl jobbet nu då, så att du flyttar hit? Nära till Åre och allt sånt där. 😉

  3. Åh jag vet precis hur det är med att komma hem från en resa för att påbörja en annan direkt efter. Du får i alla fall en dag! 😉 Ser fram emot dina rapporter från Wales, även om jag kanske inte är såå sportintresserad. Men tänker att det kanske kommer en eller två bilder som inte har med sport att göra också. Man kan ju alltid hoppas!

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här