Januari, du blandade och gav

Jaha, så var januari till ända och jag tänkte kasta in ett nytt koncept här på bloggen. På vinst och förlust. Mest vinst tror jag. Månadssammanfattningar. Jag har sett det på lite olika bloggar runtom och det är perfekt som uppsamlingsheat när en inte riktigt hinner med att läsa saker dagligen. Jag hoppar på tåget och så sammanfattar jag januari, första kapitlet av 2017.

Det nya året firades in i Manchester och vid tolvslaget och en kvart framåt brassade de på ett fyrverkeri som var ett av de fetare jag sett. På nyårsdagens förmiddag gick vi runt i stan och fick en hel del intressant historia berättad för oss. Bonus? Ja, nu var det förvisso i december men jag bloggade om det i januari, nämligen att jag flög sprillans nya A320neo från Arlanda till just Manchester. Youtube om det? Självklart!

SAS nya kabininredningThe Old Wellington

Månadens stora grej blev Winterworkation och unconference i Åre, med Influencers of Sweden. Jag känner mig fortfarande inte färdigbearbetad efter den helgen och har så mycket tankar och idéer kring hela min närvaro i de sociala kanalerna. Bloggen har givetvis störst fokus även framåt så klart men jag gör ett nytt ryck på Youtube. Det är bara tiden som är problemet…

Det här hände i Åre:

Skotersafari i januari

Foto: Linda Hörnfeldt / lalinda.se

Sveriges Radio hörde också av sig under januari och ville ha mina bästa tips kring sommarsemester. Jag körde liveradio och berättade om bland annat Danmark och så lite om bloggen. Ni kan lyssna på hela eller delar av inslaget i mitt inlägg med sommartipsen.

Månadens raseri gick till hundägarna som släpper jyckarna lösa bland folk och fä, inlägget gick bananas och blev månadens mest lästa. Fler saker som irriterade mig var taxichaufförerna som skämde ut sig och att den tänkta resan till Israel ställdes in. Shit happens.

Månadens mest klickade hamnade förvisso på bloggen men det var på Facebook den visades flest gånger – över 11000 gånger! Vacker bild från en vacker plats och jag tycker att det får avsluta det här inlägget och hela januari månad.

Badhusparken och Vinterstaden

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

8 KOMMENTARER

    • Tja, det är ju bra uppsamlingsheat. Och skönt med en kommentar, jag installerade captcha för ett par timmar sedan. Verkar ju fungera bra då. 🙂

  1. Vad kul att du också testar konceptet med månadssammanfattningar! Också min första månad som jag gör det på! Inte riktigt tänkt på det, men en bra grej är ju också som du skrev att det går snabbt att ”läsa ikapp” om en är ny på bloggen eller missat att läsa på ett tag! Kul att läsa!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.