Långhelg it was

Det blev ju en långhelg det här, även om jag valde att jobba heldag i torsdags istället för att kitta ihop efter lunch eller rent av flexa ut helt och hållet. Enkel flex tänker jag, plus att jag hade massor att göra, och så kan jag flexa ut de timmarna vid något mer lämpligt tillfälle än att bara gå hem och vara… ledig?

Så. Det blev ändå ganska produktiv helg, så här när jag blickar tillbaka. Eftersom vi just nu har två bilar på vårt samvete så blev det tvätt och städning av båda två. En för att se fräsch ut inför eventuella spekulanter och den andra för att den… tja, behövde lite kärlek. Alltså, det är terapi att städa men ännu mer terapi att sätta sig i en nystädad bil och rulla ut från tvätthallen. För ja, jag handvättar. Alltid. Då blir det som jag vill ha det.

Noterar för övrigt att textilmattor gör interiören betydligt snyggare. När de är rena vill säga.

Tvättning av V60 pågårNytvättad Passat

Förresten. 20600 mil har Passaten rullat. Jag kanske är partisk men seriöst, det syns inte. Den som väljer att köpa den här bilen gör ett kap.

Det blev mer städning hemma. Alltså, tvättberget som låg på sängen igår var inte att leka med så det blev poddlyssnande och tvättvikning. Never ending tvättberg och sånt. Det är faktiskt inte särskilt mycket terapi men ett bra tillfälle att lyssna ifatt poddarna jag inte hunnit med under julen. 

Julen ja, den är nu utstädad för den här gången och ärligt talat, det känns skönt. Nu kan vi lägga det där bakom oss och så kan vi på riktigt börja fokusera på annat.

En långhelg är ju ingen riktig långhelg utan breaking news. Vem hade kunnat ana att se mig på en morgonpromenad vid halvnio-niotiden en lördag runt Frösöberget? Ingen? Nej, jag tänkte väl det. Men det var precis vad som hände. Vi fick en vacker soluppgång följt av en lyxfrukost på Hotell Emma inne i Östersund. Det där kan jag lätt upprepa. Ska bara försöka komma över den där tröskeln av morgontrötthet också…

Soluppgång på Frösön

…och så avrundade jag helgen med ett kortare löppass på 7km. Tänkte kort men tempo och det var precis vad som hände. Skönt att se att det finns krafter redan nu, jag tror att det blir roligare att jobba vidare med det så här några månader innan min tionde halvmara i Göteborg.

Släng på lite bowling, ManUnited-seger på lördagen samt en uppesittarkväll med sommarplanering och resefunderingar också. Långhelg it was.

Vad gjorde ni med all tid?

Söndagens löppass avslutade min långhelg Bloggjobb och semesterplanering

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

7 KOMMENTARER

  1. Jag har långhelg varje vecka nu. Femdagarsvecka är ejn dåkig uppfinning. Vad jag gjorde med denna: En mil inlines. Storhandling. Två små backigaa löprundor. Var och såg dottern dansa. En dag på stranden. Filmkväll. Ungefär.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.