Skohorn och tops – you had me at hello!

Alltså. Det där med tidiga mornar. Det är inte min tekopp. Alls. Framförallt inte efter nätter med taskig sömn och där jag stundals låg och väntade på att klockan skulle ringa. Tillslut klev jag upp och tittade vad den faktiskt var. 03:54. En timme och tjugo minuter till väckning. Snark.

Men morgonflyget blev det när BRA:s 06:45-kärra tog mig till Bromma för vidare bussfärd till Sundbyberg och jobb. Trött som en nattmössa och så ett heldagsmöte på det. Suboptimalt. Så ikväll blir det sängdag så fort United-matchen är slut så att jag verkligen orkar med morgondagen betydligt bättre än idag. 

Well. Man kan inte vara på topp hela tiden. 

Däremot bjöds jag på en fin överraskning på hotellet tidigare ikväll. De hade både skohorn (det hör faktiskt till ovanligheterna!), örontops och ett ordentligt skrivbord! Hotel by Maude, you had me at hello! Här kommer jag sova bättre än föregående natt och även boka nästa jobbresa. Det är nog helt säkert.

Sundbyberg Hotel by Maude Hotel by Maude 06:45-kärran

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. Visst är det konstigt att något så simpelt som ett skohorn är så sällsynt på hotellrum. Fast det kanske är så enkelt att det är något folk lyckas få mig sig därifrån…

  2. Åhh vilket mysigt hotellrum! Jag skulle behöva ett skohorn hemma… Och som Marina säger, det hade varit lätt att plocka med sig från t.ex. senaste vistelsen på Clarion. Men det känns ju inte helt rätt heller och karma kanske straffar en 😉

    Det lustigaste jag funnit på ett hotellrum var nu i Mumbai där de i skrivbordslådan hade ett helt mini-kontorskit med sax, pennor, linjal, lim och gud-vet-vad. Badrummet var dessutom fullt med olika tvålar, kam, tandborste, tops osv. (Det var som sagt särskilt lyxigt då vi just kom från mindre lyxiga hotell i Indiens fattigaste delstat). Men man kan ju undra lite till vilken nytta de hade allt i överflöd… 🙂

  3. Ja, jag kan förstå att de väljer att avstå sådana där små “nedpackningsbara” prylar men skohorn? Och tops, seriöst. Vem tar med sig sånt hem? Har man råd att bo på hotell så har man väl råd att köpa tops tänker jag. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.