Snapshots – Åre, workation och vinterljuvligheter

Nja. Jag vet inte. Alltså. Weekend-bakfyllan har verkligen lagt sin matta över den här dagen. Inte spritbakfull alltså. Mer en positiv bakfylla och jag har mer varit totalt utzoomad efter långa dagar, sena nätter och tidiga mornar i Åre. Workation-helgens enda nackdel tror jag. Att då landa på jobbet och försöka rodda upp och få struktur på femtioelva lösa att-göra-grejer i trettiotolv olika projekt. 

Kombon ostruktur och trötthet. Nja. Jag vet inte.

Sedan smackade ju kylan till igen och så fick jag gå till jobbet i -14°C. Just det är faktiskt helt okej. Behövde vakna till lite i morse. Och i januari ska det vara kallt.

Men mest av allt har jag suktat efter fler sessions med härligt nördande kring SEO, sociala medier och erfarenhetsutbyten i bloggvärlden. Suktat efter fler skiddagar där jag kan susa ner för backen med jämtländska fjällkulisser i periferin. Suktat efter ett hotellrum där jag kan kicka av mig kläderna, dra på mig badrocken och kila ner till 80°C-bastun. Suktat efter restaurangen, att slå mig ner i gott sällskap och äta en god middag.

Det har jag suktat efter idag, medan sorlet i det öppna kontorslandskapet har pågått utanför mina lurar, där jag stängt in mig för att kunna få lite lugn och ro i huvudet. För att kunna styra upp femtioelva lösa puckar i trettiotolv olika projekt. Men att göra det på en måndag efter en kvalitetshelg i Åre?

Nja. Jag vet inte.

Holiday Club, Åre Jämtland och vinterlandskap Kaffe Snapshot från hissen. Dryden på workation i Åre

 

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

17 KOMMENTARER

 1. Åh, den känslan ja. Den är bekant! Nära besläktad med travel blues tror jag.

  Det är i de stunderna en får tänka att de där kontrasterna ändå är bra. Det skulle ju bli tråkigt att hänga där i evigheter, med bastu, likasinnade och 80 graders bastu…eller…ja…?

  • …eller… ja? Nej? Kanske? Jorå, det blir ju också vardag. Det var dock ett hårt kast tillbaka in i verkligheten med matlådor, möten, Skype och en mailkorg jag kämpar med att hålla på noll.

  • Härligt att höra pilla, jag gillar ju mitt jobb också så klart och har aldrig problem med att gå dit. Idag var det dock tydlig inspirations- och energibrist. 🙂

 2. Alltså t-r-ö-t-t måndag! Kanske var det öndå den första typens bakfylla och inte bakfylla typ 2. Lr?

  I vilket fall som helst. Tack så jädra mycket för en grym helg. Blev så pepp av ditt ledig en gång i månaden att jag ska kolla samma med chefen.

  • Nja, det var ingen spritbakfylla. Och tack så jädra mycket själv! Kul att du blev pepp och jag har i det närmaste redan fyllt mina lediga dagar… känner att jag skulle behöva fler. Redan nu. 🙂 Men vi syns väl snart igen? Mvh Världens sämsta wingman, haha!

 3. Men… Lämnade jag inte en kommentar här i morse?! Kanske var jag alldeles nyvaken och den försvann på något vis? Haha. Hur som helst, kände igen mig att man nog var allt lite slut efter helgen. För min del blev det till och med en sjukdag hemma med ett bultande huvud.

  Ha en härlig vecka! Och jag hoppas vi får anledning att ses snart igen i liknande sammanhang. Blir säkert i Stockholm någon gång i vår 🙂

  • Nyvaken låter som en fullt rimlig anledning till att tappa bort något. Hehe! Bultande huvud låter ju inte så kul, hoppas det bara är vanlig huvudvärk och inte någon svit efter gympasset i söndags. 🙂 Ja, Stockholm nästa gång! Där syns vi!

 4. Ja, det blir lätt en form av bakfylla – utan alkohol dock. Jag känner fortfarande en trötthet efter helgen, men en trötthet i väldigt positiv form. Nu ska alla intryck sorteras och tankar realiseras. 🙂

  • Ja Sofia, jag håller med. Har knappt fått ur mig ett ord om helgen. Finns mycket att säga, men ska försöka få lite struktur på det först. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.