Veckans lista

Explorista-Emmi drog till med veckans lista igår och eftersom det är lördag, vecka 4, månens fas mot Jupiter känns rimlig och Burmas BNP står oförändrad jämfört med i torsdags så tänker även jag svepa in en lista. Håll i er!

Veckans sötaste

Jag. Så klart (eftersom vi inte lånar Zelda i helgen). Tvivlar dock på att Maria håller med, eftersom jag inte orkat ta fram vare sig trimmer eller hyvel och avlägsnat beklädnaden i ansiktet. 

Dryden vecka 4

Veckans pepp

Efter att en efterlängtad resa ställdes in i torsdags? Nja, det vore väl i så fall den nya resan jag klurade fram, i brist på annat. Kan eventuellt ha flygtema. Återkommer om saken.

Veckans träning

Ja, grispasset i måndags var ingen höjdare. Trött, tung och seg. Då var torsdagens 11 kilometer i skönt tempo verkligen riktigt fint. Både under passet och efteråt. Klar, kall och krispig luft satt verkligen som ett smäck.

Veckans godaste

Kolakakor med citronkick. Punkt.

Kolakakor med citronkick
Foto: M. Carlsson

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit i veckan

Utan tvekan mitt inlägg om taxichaufförernas beteende på restaurangen i onsdags. Fortfarande en snackis och jag känner lätt besvikelse över responsen jag fick från företaget självt. Hur kan man inte vilja bry sig? Skriver ner det här på min lista över ”Saker jag inte förstår”.

Vad jag ser fram emot i helgen

Träningspass, lugn och ro i den mån det är möjligt. Jag ska få till ett löppass är planen och ett lite längre sådant. Det är skönt väder ute, runt nollan och så har den värsta snorhalkan försvunnit så det nästan går att springa utan broddar. Det är fint.

Vad är era planer?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

14 KOMMENTARER

 1. Kul med lista! Men du väcker många ?? om din inställda resa… Anar att cliffhangern får sig en fortsättning och att vi får veta mer snart. Tråkigt iallafall för dig, hoppas den nya resan väger upp besvikelsen.

  Min helg? Bakhalt i längdspåret i Värmland, men med många mil i armarna känns det ändå rätt gött ändå… I bastun efteråt iallafall.

  • Det var en planerad resa till Israel som ställdes in, trist för jag hade sett fram emot den. Shit happens.

   Bakhalt låter väl sådär men helheten känns ju helt okej! Med bastu om inte annat. 🙂

 2. Neeeej, ställdes resan in?! Så tråkigt!!!

  Jag har också sett fram emot en lugn helg och med lite träning. Min kille har skaffat gymkort nu och är den som fått släpa (nästan bokstavligen) med mig till gymmet i veckan. Tydligen är det gymdag i morgon, men jag får i alla fall förmånen att bestämma NÄR exakt passet ska ske 😉

  OCH så leker jag med min nya Lumix GF7, är helt lyrisk över app-funktionen där man kan se kamerabilden av sig själv I TELEFONEN!!! Detta öppnar upp för en helt ny värld när det kommer till självporträtt! Nu ska jag bara lära mig alla typer av inställningar. Samt hitta ett smidigt sätt att lagra alla bilder på…

  • Ja Jenn, det var ett litet lätt i-landsslag i ansiktet så att säga. Kunde varit värre men hade ju sett fram emot det.

   Och grattis till kameraköpet! Härligt tt du tog steget tillslut efter det du pratade om i bilen till och från Åre. 🙂

 3. Jag tycker du gott kan vara orakad ibland ? Själv har jag en ensam-med-barnen-helg och det blir städa och se film i fokus ? Verkligen oförståeligt bemötande från taxifirman. Men hur ledningen svarar säger kanske något om engagemanget inom företaget i stort…

 4. Älskar bilden! Du är ju görsnygg. Dock ska det tilläggas att bilden blir förvrängd i bloglovin vilket kanske du inte hade tänkt på. Pmar hur den ser ut där så du får lite riktig underhållning i helgen
  Istället för blabbande taxisar.

 5. Den inställda resan tog lite musten ur mig. Hade verkligen sett fram emot den.. Jaja det är som du säger det är bara att ta nya tag. Helgen spenderas i soffa tillsammans med ett paket (minst) brago-chokladkex och en dator. Och kanske en skön skogstur med hunden:)

 6. Här har vi fortfarande några dagar kvar av helgen eftersom vi firar det kinesiska nyåret. Resten av ”helgen” ska gå lite i golfens tecken med en tur till Bintan där vi tänkte försöka få några bollar att hamna i hål. Ha en jättebra söndag!

  • Ah, Kinesiska nyåret. Det hade jag inte koll på Marina, däremot låter ju golf fantastiskt trevligt! Längtar tills säsongen drar igång här.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.