Workation, Åre och förmodad inspiration

Det har blivit torsdag och i eftermiddag kittar jag ihop för en ny långhelg! Jag menar, det var ju inte ens en hel vecka sedan senast så det känns som att det är dags igen. Den här gången blir det min allra första workation och jag tänker dra iväg till Åre över helgen.

Och jag är inte själv. Tillsammans med drygt 30 andra digitala influerare och medlemmar i Influencers of Sweden kvarterar jag in mig på Holiday Club i Åre. Väl där varvar vi inspirationspass, skitsnack, middagar, skidåkning och träning. Hur nice det låter? Galet nice. Det känns som att en workation som den här ligger perfekt i tiden, både som personlig kickoff för 2017 och för hela den digital influerargrejen. Dessutom får jag återse några resebloggare också, så eventuellt kommer vi halka in på det ämnesområdet vad det lider. Dumt att klaga.

På tal om resebloggar förresten. Om ni behöver lite inspiration själva så kan jag rekommendera Resfredag som valde att fira jul i Skottland, Livet från den ljusa sidan som har firat jul på Bali, Utochspring har varit på Bonaire i Karibien, Johnny Friskilä har varit i Pakistan (wow!), Matochresebloggen åkte på spa i Japan, fast utanför Stockholm och i årssammanfattningen hos Emmi på Explorista.se hittar vi en riktig oas i Goa! Dessutom är inte mindre än tre (!) resebloggare på underbara Zanzibar just nu, 4000mil.se, Halloj Världen och Readyfortakeoff. Trendigt ställe vad det verkar, kanske var det jag som drog igång den på resan dit förra året? Med vänliga hälsningar, Ödmjukheten själv.

Så. Långhelg. Åre. Workation. Är det för mycket begärt att hoppas på liknande väder som den där marsdagen 2013? Kom igen nu Jämtland. Ge mig. Tack på förhand.

Dryden i Åre
Foto: M. Carlsson

Workation i Åre, Jämtland Åreskutan

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

11 KOMMENTARER

 1. Hej!

  Jag passar på att under tågresan till Åre kika in på de bloggar och andra konton som också ska på Workation. När det gäller resor, så är jag novis, på det sättet att jag gärna är hemmavid och pysslar med skrivande och familjevarande. Så det blir därför extra kul att få träffa människor som reser ofta och har det som passion.

  Allt gott!
  Emilia

  Ps. Om jag reser, så är det till La Gomera och vandrar. Ett ställe jag gärna återvänder till

 2. Palmer och sandstränder i all ära, men gnistrande snö och en knallblå himmel samt skidor på fötterna och en härlig backe slår nog det mesta. ha det jättebra och hoppas vädret blir som det önskas!

  • Alltså, jag tänker inte klaga. Vädret är riktigt fint även idag så det blir skidåkning ute i backarna fram tills de stänger. 🙂

   Åsa, det är Influencers of Sweden. Inte medlem? Bli! Riktigt bra nätverk för oss som antingen jobbar kvällar och nätter eller har det som heltidssyssla. Att du inte är bjuden beror på att du inte bjöd in dig själv. 😛

 3. ”Med vänliga hälsningar, Ödmjukheten själv.” Haha!

  Vadan denna bloggträff i Åre? Vem har dragit ihop den? (och varför är inte jag bjuden?)

  Med vänliga hälsningar

  /Inte ett dugg bitter (och det menar jag förstås)

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.