Det som hände i februari

Så var de där 28 dagarna som kallas februari över och vi kliver rakt in i mars med huvudet före. Men, det som hände i februari behöver nödvändigtvis inte stanna i februari. Låt mig göra en snabb tillbakablick på månaden som gått för faktum är att det hann hända en hel del.

Månaden inleddes med sådan där klassisk och fin dunderkyla, som brukar dyka upp så här års. Temperaturen droppade rejält, Storsjön frös på riktigt och Vinterstaden hade säsongsöppning. En Youtube på det? Jag tror nästan det va?

Sedan kom helgen därpå och jag lämnade snö, is och kyla för en helg i Wales! Det blev brittisk mat, vänstertrafik, pubar och klubbar långt in på småtimmarna. Det blev Wales mot England i rugby och så min personliga favorit när vi åkte till Swansea och såg dem slå fjolårsmästarna Leicester med 3-0. Det finns ett inlägg om helgen men fler kommer. Jag har bara inte haft tid.

Liberty Stadium i Swansea

På vägen hem från Wales sprang jag in på Dixons, elektronikbutiken på Heathrow, och så blev jag tillslut med ett par brusreducerande lurar. Jag fattar inte hur jag klarat mig utan ett par Bose QC30 så jädra länge. Alltså, himmelriket att få peta in dem i öronen oavsett det är på 35000 fot, på tunnelbanan i Stockholm eller i kontorslandskapet på jobbet. Världsklass!

Bose QC 30

Sedan fick jag några timmar över och klurade på det där med att åka jorden runt. På kortast möjliga tid med så få flighter som möjligt. Kan ni gissa hur många? Svaret finns i ett inlägg nära er

Månaden avslutades så med en bröllopshelg i mina gamla hemtrakter. Dalsland hälsade oss välkomna med både vinter- och vårväder. Nykläckta blommor varvades med snöyra. Och som absolut sista slutkläm passerade min A380-film från flighten till New York den lilla milstolpen om 10000 visningar. Fler flygfilmer kommer, var så säkra!

Med det tänkte jag sonika ta och göra mars. Ny månad. Nya tag. Och det kommer bli fokus på att strukturera upp de tre resor som ligger i pipen framöver. Ett väldigt väldigt angenämt problem.

Vad har du för planer i mars?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

8 KOMMENTARER

  1. Oj! Massa skoj! Och det där med brusreducerande lurar är ju så magiskt att ta på sig! Mitt ex lånade ett par när vi flög till Thailand och jag provade bara lite snabbt, men vilken skillnad!!

    /Anna

  2. Tack för omtanken på inlägget om min mamma!

    Tänk att jag aldrig testat ett par riktigt bra hörlurar någon gång. Borde verkligen ta tag i det då många i min omgivning har pratat om just sånna hörlurar.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här