Vlogg, Vinterparken och invigning

I lördags invigdes Vinterparken i Östersund, ett tydligt tecken både på att det fortfarande är den där bitande kalla perioden av året men också att vi går mot ljusare tider och den femte årstiden – vårintern. Det är faktiskt ganska svårslaget att sitta i Badhusparken en dag i februari och mars och njuta av solens strålar som bara blir varmare och varmare. Att ta en tur på långfärdsskridskorna på Storsjön. Att bara äta en kolbulle. Eller bara njuta av livet och rörelsen. Folk flockas verkligen och det är lika kul att se varje år.

Den här invigningen hade Vinterparken dessutom vädret på sin sida, när minusgraderna klamrade sig fast kontra tidigare års plusgrader och slask. Nu hoppas vi att det här fungerar både hela februari ut och hela mars! Gärna lite april också. Tack på förhand.

Jag, min Osmo Mobile och mobilen tog en sväng runt i Vinterparken i lördags och nu finns det en kort Youtube-film från isen, parken, den sprakande elden när vi åt kolbulle och så den fina utställningen signerad Astrofotografen Göran Strand. Har ni vägarna förbi – dra ner till Badhusparken och njut!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.