Så blev det ett par dagar i Stockholm igen och den här gången flaxade jag ner redan på söndagen. Betydligt skönare att få en lugn kväll och istället för en överjävligt tidig morgon. För är det något jag får allergiska utslag av så är det när klockan ringer 05 och jag ska sitta i en taxi 37 minuter senare.

Eftermiddagsflyget bjöd dessutom på hyggligt flygväder och på plattan stod den där 737:an i skymningens motljus och väntade. 

SAS Boeing 737

Det var ju för övrigt premiär av mitt senaste inköp, eftersom det tillslut blev ett par Bose QC30. Jag inväntade förra helgens Wales-resa och taxfreebutiker och mycket riktigt, priset på Heathrow var helt enkelt för bra för att motstå. £220, knappt 2500 SEK, är ju betydligt lägre än de 3200 som de kostar här hemma i Sverige. Sedan är det förvisso orimliga pengar för ett par in-ear-lurar men… ja… men…

…om de fungerade bra? Röker greker? Bajsar björnen i skogen? Alltså. Aldrig mer något annat än brusreducerande på flygplan, I tell you that.

When in Stockholm då så efterfrågar jag naturligtvis lite häng med andra resebloggare. Om någon kanske vill hänga i en bar och svinga en bägare. Som vanligt blev vi betydligt fler än “ett par stycken” när dryga dussinet dök upp på Scandic Grand Central mitt i stan. Och så fick vi prata bloggar, resor och annat. Ett väldigt trevligt sätt att fördriva en måndagskväll på.

155cm och Äntligen Vilse
Linda på 155cm.se och Katarina på Äntligen Vilse.

Risotto på Grand Central

Mat på Scandic Grand Central
Foto: Katarina W / Äntligen Vilse
Meetup med Svenska resebloggar
Foto: Katarina W / Äntligen Vilse

11 KOMMENTARER

    • Haha, ja jag slänger ut frågan ibland när jag är nere om någon vill svinga en bägare eller två. Brukar bli bra uppslutning. Kul att ses igen och fler gånger lär det bli! 🙂

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här