W som i Wales, W som i weekend

Det är några veckor sedan nu men intrycken börjar så sakterliga samla sig i huvudet och ramla ut på tangentbordet. Jag pratar Wales och weekendresan jag var iväg på i februari. Under helgen som gick gjorde jag mestadels Cardiff och delvis lite Swansea, plus en hel del filmande som nu renderats ut i en vlogg om helgen.

Ni ser Cardiff Castle, nationalmuseum, en öl (…) och så stormatchen i rubgy mellan Wales och England. Jag var förvisso inte på Principality Stadium men väl ett par kvarter därifrån på en pub som var sådär fantastiskt engagerad. I nationalsången. I matchen. I öl. Och i en rejäl efterfest. Trots torsken i själva matchen.

På söndagen gjordes en rundtur Principality Stadium, då inför folktomma läktare, och det blev sedan en sväng till Swansea för min personliga höjdpunkt för helgen. Är det Premier League-fotboll så är det. Även om det inte är United som spelar. Swansea tog emot Leicester, ligans tabellmässiga bottenskrap, men det var fin stämning på Liberty Stadium och så blev det ju hemmaseger dessutom. Rätt resultat tippade jag också.

Wales levererade och de som tror att det är off season att dra till de brittiska öarna i gråa februari bör tänka om. Det är då det händer!

Dagens tips då? Se filmen.

Resan till Wales var en pressresa arrangerad av Visit Britain. Texter, synpunkter, åsikter och bilder är som vanligt mina egna.

Föregående inläggDet som hände i februari
Nästa inläggVerkön, vår och vinter
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.