M som i mars och månadssammanfattning

Kära nån, vi är redan inne i april och jag har inte ens skrivit någon sammanfattning för vad som faktiskt hände under föregående månad. Det måste ju så klart lösas innan vi kan ta ett ordentligt avsteg in i årets fjärde månad och allt som händer då.

Första helgen gjorde jag mitt livs första besök på det med jämtländska mått mätt världsberömda Verkön. Dit tar en sig bara med båt på sommartid eller skoter eller skidor på vintertid. För vår del blev det skoter och vi möttes av en fin vårvinterdag med god mat och ett gäng fyllon i övre medelåldern som förstörde tillbakaresan.

Isexpressen till Verkön

Senare samma kväll gick vi på Wallmans salonger och upplevde bra show och okej mat. Även det en världspremiär med drydianska mått mätt.

I mitten av månaden åkte jag på resebloggarkonferens. Arlanda, Clarion och fantastiskt skönt häng med 14 andra kollegor. Helgen bjöd på både fina och viktiga samtalsämnen, god mat plus att jag fick flyga CRJ-900 igen! Det var inte igår och i dess ära blev det både blogg och vlogg om flygupplevelsen!

SAS / CityJet CRJ-900LR

Clarion Arlanda och flygledartornet

Vid ett av mina flera Stockholmsbesök under mars klämde jag också till med det sämsta av alla dåliga ställen jag bott på i Sverige. Läs gärna inlägget och undvik det aktuella “hotellet”. Jag ämnar inte att nämna det vid namn några fler gånger. Fy fan vad jävla sunkigt det var!

Vi fortsatte med vårvinteräventyren och besökte Sveriges största vattenfall. Tännforsen är vackert även i april och inte ett öga var tort. Bokstavligt talat.

Robert vid Tännforsen

Det var delar av vad mars hade att erbjuda! Nu kör vi ny månad och om första kvartalet 2017 var uppbokat så går nog april in och piskar hela det kvartalet på fingrarna. Just nu sitter jag på Arlanda och inväntar flighten till New York. Vi börjar där, så berättar jag mer om Dubai senare…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.