Manchester, inte ens du slipper undan

Det gör ont i själen. Nog för att terrorhandlingar av alla de slag vi sett runtomkring oss de senaste åren är av djupaste ondo så skär det extra i hjärtat när det händer i staden jag håller så högt. Inte ens världens vackraste stad beskonas från bombattentat, blodspillan och allmän förtvivlan. 

Manchester, lova att återhämta dig. Starkare än tidigare och så besegrar vi hatet en gång för alla.

I övrigt finner jag inga ord. Inga alls. 

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.