Orgie i selfies – här är 37:e året i bilder

Så summeras då ännu ett år i den drydianska kalendern, på en #throwbackthursday dagen till ära. Det som inleddes i ett sjöflygplan ovanför Vancouvers skyline och omgivande berg, tills denna dag i början på maj prick ett år senare. Jag gör som jag har gjort de senaste åren på den här dagen – en egen årskrönika. En orgie i selfies. Egotripparnas egotripp. Dryden i koncentrat, som nästan bör spädas 1+8 för mer rimlig dos. Well. Det blir inte så mycket mer Dryden på ett och samma ställe än så här.

Från mig till… tja, mest mig själv faktisk. En egotripp och nostalgiresa från det som varit mitt 37:e år på den här planeten. Grattis grattis! Tack tack!

Dryden i Vancouver
Maj. Tjuvstart på 37:an. Klockan hade ännu inte slagit 4:e maj i Vancouver men eftersom jag är svensk så räknade jag svensk tid. Så, klockan 01 (svensk tid alltså) satte jag mig i ett sjöflygplan och såg Vancouver med omnejd från luften. Fin present till mig själv!
Dryden i Fjällbacka
Juli. Modern klassiker med svenska västkusten och blå himmel. Fjällbacka blev en ny favorit som vi gjorde både en och två gånger. Härliga, vackra västkusten alltså! Foto: M. Carlsson
Dryden vid Lunndörrspasset
Augusti. Det där med fjällvandring är fina grejer. Jag och Martin stack iväg för premiärvandring vid klassiska Lunndörrspasset. Regnet öste ner. Tills det att vi var på väg hem, då sprack det upp och fjällsjöarna låg stilla under himlen. Våra fjäll alltså, de är bra fina. I alla väder!
Dryden i Yosemite
September. Mer vandring! Jag fixade en överraskningsresa åt Maria som fyllde 40 senare på hösten, till San Francisco och här übervackra Yosemite. Två av mina vackraste dagsturer någonsin och den här resan kvalar absolut in som en av de bästa jag gjort. All time! Foto: M. Carlsson
Dryden på Drommen
Oktober. Mer fjäll. Mer Jämtland. Mer vandring med Martin. Drommen, som syns från Östersund, var fortfarande okryssad på min lista så den gjorde vi en förmiddag i mitten av oktober. Lite annat väder än Lunndörren… Foto: M. Engström
Dryden på Gotland
November. Gotland off season! Det blåste sviniga vindar rakt in från Östersjön och vi huttrade som bara tusan medan bland annat den här bilden togs. Men jag kan göra om det och ska absolut besöka fler ställen när turisterna åkt hem. Foto: M. Carlsson
Dryden på resebloggarevent
December. Det var inte bara vandringar och resor. Det var festligheter också! Med resebloggare så klart. Här i Stockholm på Travel Blog Event på Sheraton. Foto: K. Wohlfart
Dryden på Old Trafford
December. Det blev revansch för mig på Old Trafford när United vände och vann med 2-1 på nyårsafton. Och så här med facit i hand, ett fint minne att ha fått se Zlatan spela på Old Trafford. Det finns risk att det inte händer igen. Foto: M. Carlsson
Dryden i Swansea
Februari. Mer brittiska öarna. Mer fotboll. Pressresa till Wales där det bland annat blev ny Premier League-match. Vi fick se Swansea hemmaslå Leicester med 2-0, där Martin Olsson gjorde ett av målen. Mycket fin helg och Wales kan jag gärna återbesöka!
Dryden i New York
April. En morgonrunda i löparskorna sitter väldigt fint. Kanske allra helst i New Yorks bästa oas Central Park. Den här gången hade jag dessutom med mig broderskeppet på rundan. Fint, på många sätt!
Dryden-hopp i öknen
April. Livet är inte särskilt öken även om den här bilden tydligt visar det. Att leka i en jättesandlåda gjorde mig lite som barn på nytt. Ökenavstickaren som vi gjorde i Dubai var värd varenda timma! Foto: M. Carlsson

Och med det sista skuttet hoppar jag rakt in i det 38:an, som ska ta mig vidare i livet. Fast nu tycker jag att vi håller där för idag, ni bör rimligtvis ha fått er dagliga Dryden-dos vid det här laget.

Och kom ihåg, 37 är inte någon ålder. Det är inte ens en siffra på ett papper. Det är bara differensen mellan tjugohundrasjutton och nittonhundraåttio.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

13 KOMMENTARER

  1. Tack alla ni för era fina kommentarer! Ja, det var ett helt fantastiskt år på så många sätt! Håller på att jobba in planer för det som har börjat nu. 😉

    Ja Katarina, den bilden är du helt och hållet skyldig till.

  2. Oj, grattis i efterskott! Det var inte kattskit det där året alltså! Och nä, 37 är ingen ålder. Inte 39 heller (ingen som jag kan identifiera mig med riktigt iaf, haha). Tänker att det är en radda upplevelser som helst ska fortsätta fyllas på. Alternativet vore ju för jäkla trist!

    • Tack Katta! Alltså, det var allt annat än kattskit faktiskt. Mycket mycket nöjd. Och ja, raddan ska bli längre, oavsett det är nästgårds eller inte nästgårds. Er Norge-tripp verkar ju vara ett äventyr som heter duga! 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.