Vlogg: SAS nya kabin till New York

Jag har redan skrivit en recension här på bloggen, om min flygresa med SAS till New York men det finns sedan ett par veckor en Youtube-genomgång också. Där får ni se lite mer ingående från resan med takeoff, vackra vyer över Grönland och Kanada, plastbesticken, maten, muggen (både kaffemuggen och den andra muggen…), fler fönstervyer och så lite touch down på amerikansk mark.

Allt i en ett år ung A330E. Bele Viking. LN-RKT. Så nu vet ni det också.

Måste säga att jag på det hela taget blev positivt överraskad av SAS nya kabin. Jag har i och för sig hört mycket gott om den redan innan men då mest från business-resenärer. Men. Även boskapsvagnen var alltså en trevlig upplevelse.

Förutom de där jävla plastbesticken.

Youtube var det. Här! Och kom ihåg att prenumerera på min kanal också, om ni inte redan gör det. Klicka er in här och sedan på Prenumerera. Klart. Och tack på förhand! Det är nämligen mer material på väg ut, både från New York och Dubai.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.