Maj gadd liksom – en ganska lugn månad!

Så var maj till ända. 31 dagar som efter en galen aprilmånad blev lite lugnare. Det kan vara så att jag behövde det. Att bara få vara hemma en sväng och hinna ifatt med intryck, minnen och blogginlägg.

Jag inledde månaden med att fylla år. Det blev en fin födelsedag i all sin enkelhet när jag och Maria åkte till Copperhill i Åre för en middag. Tänk vad mycket det kan göra att bara få byta miljö, om så bara för en kväll. Maj-gadd liksom.

Efterätt på Copperhill i Åre

Förutom födelsedagen passade jag olämpligt nog på att landa i en riktig brakförkylning, så där lagom optimalt två-tre veckor innan vårens största happening i Göteborg. Nog för att jag alltid får en släng av hypokondri sådär inför Göteborgsvarvet men den här snorungen var däckad i två veckor och träningsfri i ytterligare en halv vecka. Dagarna innan Varvet lyckades jag klämma in en lugn mil och en bedrövlig 15-kilometersrunda. Maj gadd liksom.

Vi hann med en gigantiskt magnifik solnedgång längst ut på Frösön också, den måste ju så klart noteras ner i minnesboken. Så jädra läckert. Maj gadd liksom!

Jag fotar solnedgången
Foto: R. Rydén / Travelphoto.se

Tillslut var jag ändå taggad så in i bänken när jag stod i startgrupp 4 den 20 maj, för mitt tionde varv i Göteborg. 1:50 sprang jag in på tillslut efter att ha tagit slut som artist redan efter 11-12 kilometer och fått slita ordentligt den sista miten. Maj gadd liksom.

Jaja. Elfte gången får väl bli bättre.

Jag själv efter målgången

Annars har det varit ganska stilla, lite beroende på hur man ser det. Jag har petat en del bakom kulisserna här på bloggen för att snygga till den lite (uppdaterat en del gamla inlägg med nya högupplösta bilder), jag har klippt lite film, spanat på höstresa och även försökt researcha Balkan-resan som vi ska på i augusti. Släng på det där köket som vi ska röja om i framåt höstkanten och den där sängen vi ska köpa så… ja, det känns som att det finns projekt så jag klarar mig ändå, trots allt.

Med det tänker jag säga tack och hej till maj och så dundrar vi in i juni.

Maj gadd liksom!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

    • Om man ska dra det lite längre. Jag är ju född i maj och gillar Manchester, som har ett bi som stadsvapen. Alltså borde ett maj-gadd-bi som tatuering fungera utmärkt?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.