Midsommarhelg och klassiska idyller

Midsommar. Sverige. En klassisk idyll eller en helg där man förväntar sig värsta sortens väder med gummistövlar och regnkläder? Kanske. Det är ändå en helg som många har traditioner kring och som firas i större delen av landet. Vissa platser är överbefolkade, vissa platser ligger öde. Vissa personer super skallen av sig medan andra tar dagen som den är och gör någon fint av alltihop.

Jag personligen har inga midsommartraditioner utan det blir lite som det blir. Ena året är jag i Kluk, andra året i Stockholm. Tredje året sitter jag vid Nulltjärn och blickar ut över fjällen och fjärde året är jag på västkusten. 

I år gör jag inget av det utan har stuckit till andra breddgrader. Lite kyligare breddgrader. Men jag återkommer om Svalbard framöver.

Hoppas ni får en fin midsommar och som vanligt rekommenderar jag er att äta med måtta, dricka med måtta och köra lugnt på vägarna!

Trevlig helg!

Midsommar i fjällen Midsommar i KlukStockholm och Gröna Lund

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

    • Det kommer från Svalbard Katta, det kommer. Kan konstatera att jag numera kommer tycka att Östersund är mörkt på midsommar. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.