Vlogg: Med SAS från Newark till Köpenhamn

Jag har i tidigare inlägg redan tagit SAS nya kabin och deras långdistansprodukt under luppen, i och med min flygresa från Arlanda till Newark i april. Det var i en nästan ny Airbus A330E och en helt okej upplevelse. Mer om det kan ni läsa i min recension av SAS Go och så kan ni titta in vloggen jag även gjorde.

Hemresan flögs också av SAS från Newark till Köpenhamn, innan vi drog vidare till Stockholm och Östersund. Den långflygningen var i en Airbus A340-313 (OY-KBD / Toste Viking), vilket till stor del påminner om A330 men med några små skillnader. Primärt var ju det här en äldre maskin fast med SAS nya kabin så märktes det knappt, i alla fall inte interiört. 

Nu har jag vloggat även om denna SAS långflygning och filmen kan ni se antingen här nere eller på min Youtube-kanal. Kan hinta lite om en väldigt fin inflygning, vilket ni ser i omslagsbilden här under. Det är läckert att flyga in över Öresund och se både bron och alla vindkraftverk ute i vattnet!

Youtube var det! Klicka på spelaknappen här nere och kom ihåg att prenumereramin kanal för fler filmer framöver!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.