Vlogg: Nybörjarguide för New York

För varje ny plats man planerar att besöka så uppstår det alltid i-landsproblem av sällan skådade slag. Kanske allra helst till ställen där utbudet är tillsynes ändlöst. Jag tänker i det här fallet på New York, vad av allt ska man faktiskt lägga tid och pengar på? Jag letade själv efter nybörjarguide inför mitt första besök där och i april nu som var, när jag var där för andra gången, gick det upp för mig ännu tydligare vad som ska ses och vad som kan undvikas.

Så. Jag kom hem och klippte ihop min nybörjarguide för New York och den finns nu uppe på min Youtube-kanal, youtube.com/TravelersEdition. Här går jag kort igenom de saker som jag anser bör besökas eller göras och så ett par punkter som rakt igenom suger gammal blöt disktrasa.

Se filmen direkt här eller klicka er in på Youtube-kanalen och titta. Prenumerera gärna på kanalen också, så får ni kommande filmer direkt i flödet där.

New York var det. Nybörjarguide var det.
Vilka är era tips på saker som bör upplevas och vad kan helst undvikas?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.