Ni har kanske redan läst recensionen om resan med Qatar Airways till och från Doha i påskas (när vi var i Dubai). Jag har även vloggat om ena resan, den hem från Doha till Arlanda i deras 787 Dreamliner. Det var ju lite blandade känslor faktiskt eftersom jag hört så mycket gott om just Qatar Airways men jag måste ändå säga att de inte riktigt levde upp till förväntningarna, i alla fall inte i ekonomiklass.

I den här vloggen får ni se lite från Hamad Airport i Doha, takeoff, in-flight, mat (med riktiga bestick, hör mig SAS!), IFE och annat som hör en flygresa till. Plus landningen på Arlanda. Där det snöade…

Så, vlogg och var det och ni hittar filmen antingen här nedan eller också på min Youtube-kanal. Om ni inte redan prenumererar på den så gör gärna det genom att klicka på Prenumerera-knappen här, så får ni pushar varje gång det kommer en ny film.

2 KOMMENTARER

  1. Nej QRs stolar fick jag ont i röven av redan innan vi startat. Tur att jag hade ett tre säte båda vägarna så jag kunde ligga ner. Värre än att sitta på en spinningcykel i två timmar.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här