Vlogg: Qatar Airways från Doha till Arlanda

Ni har kanske redan läst recensionen om resan med Qatar Airways till och från Doha i påskas (när vi var i Dubai). Jag har även vloggat om ena resan, den hem från Doha till Arlanda i deras 787 Dreamliner. Det var ju lite blandade känslor faktiskt eftersom jag hört så mycket gott om just Qatar Airways men jag måste ändå säga att de inte riktigt levde upp till förväntningarna, i alla fall inte i ekonomiklass.

I den här vloggen får ni se lite från Hamad Airport i Doha, takeoff, in-flight, mat (med riktiga bestick, hör mig SAS!), IFE och annat som hör en flygresa till. Plus landningen på Arlanda. Där det snöade…

Så, vlogg och var det och ni hittar filmen antingen här nedan eller också på min Youtube-kanal. Om ni inte redan prenumererar på den så gör gärna det genom att klicka på Prenumerera-knappen här, så får ni pushar varje gång det kommer en ny film.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Nej QRs stolar fick jag ont i röven av redan innan vi startat. Tur att jag hade ett tre säte båda vägarna så jag kunde ligga ner. Värre än att sitta på en spinningcykel i två timmar.

    • Skönt att höra att det inte bara är jag som reagerat på det då. Tresäte låter lyxigt, våra kärror var fullpackade båda gångerna.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.