Bättre sent än aldrig, men nu är det dags

Semesterbilden. Fångad 2005. Established i bloggformat 2011 (samt efterföljande 2012, 201320142015 och 2016). För er sedan förra sommaren nytillkomna läsare så betyder det här att jag går på sommarsemester. Från ordinarie jobb alltså. Sent? Sent! Jag brukar inte köra augusti men i sommar testar vi nya grepp.

Något Skalhamn (där bilden är tagen) blir det dock inte i år av olika anledningar men primärt för att det inte blir något med västkusten alls. Ja, det är ju lite tråkigt för jag gillar verkligen den delen av sommaren. Umgänge med nära och kära, lite fotbollsgolf, kala klippor i Bohuslän och allt sånt. Men å andra sidan. Det är inte ett dugg synd om mig. Jag ska säga hej både till Balkan-halvön och Belgien så jag lär nog klara mig ändå. 

Med det sagt. Skrivbordet på jobbet är städat. Inkorgen är tom. Autosvar på mailen aktiverad. Nu tycker jag vi håller där för idag…

…och rivstartar vi med Storsjöyran här i Östersund i helgen! Ser ni någon som springer i diket framför scenerna och fotar så kan det mycket väl vara jag, för det är så jag ska driva tiden ikväll och i morgon kväll. Säg (skrik!) hej i så fall!

Semester!
Foto: C. Rosvall

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

7 KOMMENTARER

    • Ja, det här är faktiskt min andra period eftersom jag hade en vecka i början av juli. Lite märkligt upplägg i år, får se hur det fungerar. Ska ta och läsa ert inlägg om att jobba på sommaren… 🙂

  1. Ja, det här är faktiskt min andra period eftersom jag hade en vecka i början av juli. Lite märkligt upplägg i år, får se hur det fungerar. Ska ta och läsa ert inlägg om att jobba på sommaren… 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.