När sommaren kom till byn

Så hände det. Allt på en gång. Det blev fredag. Vi blev barnlösa för de kommande tre veckorna. Värmen drog in över byn. Sommarsolen sken från en nästan helt blå himmel. Och jag satte mig inne på Gomorron Östersund, kontorscommunityt här i stan, för att jobba en sväng. Och dricka kaffe. Semesterkänsla, någon?

Gågatan i Östersund

Det blev dock inget långvarigt jobb, för väl inne på kontoret visade det sig att det var en AW på gång. På innergården. Rakt nedanför där jag skulle sitta. Medan den portabla pizzaugnen där nere spred sitt os över takåsarna i city satt jag och jobbade. Ni vet, ordna lite mailkontakt och samarbetsförslag inför sensommar och höst, skriva lite blogginlägg och sköta lite administrativt som ibland halkar efter när det är så mycket annat som ska fixas.

Jobb på Gomorron Östersund

Tillslut så kittade jag ihop dator och gick ner på gården, där Maria mött upp, för en pizzaslice och öl. Jag träffade både bekant och obekant folk, tjötade lite skit, skålade för mitt Youtube-pris jag vunnit och njöt av en fantastisk sommarkväll i Östersund.

Hur fint?

Afterwork på Gomorron

Efter ett par timmar tog vi promenaden hem genom en sommarversion av stan. Genom gågator och parker. Förbi Surfbukten där det också var fullt ös. Det är ju det här jag gillar så, att det ploppat upp aktiviteter i stan. Den behöver det. Den behöver lite mer sommar också.

I väntan på det får man njuta av det som ges. Det var precis det vi gjorde igår kväll.Sommarblomster på Frösön

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.