Nio hål och (nästan) digital detox

Jag är i skriande behov av mina första par golfskor och eftersom jag hellre supportar den lokala golfshoppen (än köpcentrat i stan) så stack vi ut till klubben på Frösön igår eftermiddag. Stängt och igenbommat. Verkar som att någon hade tagit helg så några golfskor blev det aldrig. Däremot bestämde vi oss för att ta en runda så vi stack hem, hämtade grejer och körde en obokad runda och stora banans första nio hål.

Sådär lagom spontant och i ganska behagligt väder. Regnet hade redan dragit förbi så det var i det närmaste vindstilla och i horisonten låg några slöjmoln nedanför Oviksfjällen och myste. 

Rundan? Tja, fick till några sköna träffar men tänker att en lektion i veckan förmodligen är rätt väg att gå för att kicka igång säsongen ordentligt.

Testade även lite digital detox. På korthålsbanan för några veckor sedan irriterade vi oss båda två på varandras Instagramande så idag stoppade vi ner mobilerna i golfbagen så det här var en av blott tre bilder jag fick med mig hem från rundan.

Golftillbehör

Fint så. Jag behövde släppa mobilen lite och tänka på något annat. Kan tänka mig att göra det fler gånger. Redan ikväll kanske?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

7 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.