Vlogg: Weekendguide till Dubai

Dubai-resan i påskas var trevlig på många sätt. En av anledningarna var att så många fördomar eliminerades på en och samma gång, fördomar som jag faktiskt haft om den där stan. Sedan klaffade ju vädret riktigt fint med behagliga temperaturer på 32-40°C, plus att vi fick in en del aktiviteter i det två dygn långa schemat. Utan att stressa arslet av oss.

Dubai gav liksom en lätt mersmak och det är ju en skön känsla när en sitter på planet hem. Kanske inte det mest genuina stället att åka till men ett förhållandevis enkelt resmål, i vettig tidszon, som dessutom solsäkert och med aktiviteter som passar de flesta.

Nu har jag satt ihop en vlogg, en Dubai-guide, för den som planerar att besöka stan för första gången. Ni hittar den här nedanför, eller på min Youtube-kanal. Kom också ihåg att prenumerera på kanalen om ni inte redan gör det. Surfa in till FlyingDryden och klicka på Prenumerera-knappen. Då blir det enklare att följa och nya filmer är på gång med ojämna mellanrum.

Guide var det. Saker att göra i Dubai var det. Här!

Föregående inläggVykort från Svalbard
Nästa inläggNär sommaren kom till byn
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

12 KOMMENTARER

    • Tack! Men. Alldeles för lång tid, Linda. Alldeles för lång tid. Men berodde nog mest på att jag inte hade något klart manus eller någon storyboard medan jag filmade.

  1. Har inte sett denna tidigare, men nu måste jag ju plugga på inför min bokade Dubai-resa, så det bara att sluka allt man hittar. Snygg, bra, informativ film!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.