Vykort från Svalbard

Svalbard alltså. Vi åkte upp över midsommarhelgen. Från Trondheim via Oslo till Longyearbyen flygplats. Till karga öde landskap som badar i sol under dygnets alla timmar den här tiden på året. Till ett hotell som inte såg mycket ut för världen utifrån men som, högst upp i byn, erbjöd både sköna sängar och en riktigt trevlig restaurang. Till en topptur som innehöll både strålande solsken och snöfall. Till en hundspannstur där vi var helt själva med guiden.

Jag tänkte ge er lite vykort från Svalbard och så dyker jag djupare i äventyren vi hade lite senare i veckan.

Känns det okej?

Ett avslöjande kan jag ändå göra. Jag vill tillbaka. I månadsskiftet februari-mars-nånting. Vem följer med?

Magiska vyer från AdventstoppenTopptursutrustning Svalbard HuskyRen på Svalbard Kajakpaddling på Adventsfjorden Hike på Hiortfjellet

4 KOMMENTARER

  1. Waow! Liiite avundsjuk blir jag ju. Som ung var jag engagerad (eller nåja, förbundsordförande faktiskt) för Föreningen Nordens ungdomsförbund. Vi gjorde många resor i Norden och vid ett tillfälle försökte jag få till en resa till Svalbard. Tyvärr lyckades jag inte med det (sponsring osv) men sedan dess har jag alltid velat åka dit!!! Underbara bilder!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.