Hej Booking.com, visa mig hotell med rum istället!

Jag letar hotell. Igen. På flera sajter åt gången och femtioelva flikar. Det är lite som vanligt. Inga konstigheter. Det viktigaste är att jag får rätt information och någonstans att slå huvudet i kudden för några timmar. Och även om Booking.com har ett bra mycket större utbud än Hotels.com så är det också den sajten som stjäl mest energi från mig.

För hur svårt ska det egentligen vara att bara sonika visa de hotell som faktiskt har rum? Ärligt talat så skiter jag fullständigt i om jag ”missade chansen” eftersom jag är tre dagar för sen. Om jag varit ute efter boenden jag inte kan få rum på så hade jag sökt på det. Nu är jag ute efter ett rum för natten och då vill jag faktiskt inte se rum som redan blivit bokade.

Vem fan kom på den här idiotiska idén? Kan hen möjligtvis gå hem?

Booking.com

När vi letade rum på vår Balkan-roadtrip nu nyligen så var det uteslutande Booking.com som gällde. Det fungerade bra och det kändes inte som att alternativen var så många. Men. Det var likadant där och då. Att rum som redan blivit bokade blev listade. Utöver det här korkade faktumet så tycker jag att sajten rent allmänt är en ganska rörig historia. Det är väl kanske därför jag primärt håller mig till konkurrenterna.

Men ibland måste man. Och då letar jag fortfarande rum att sova i. Inte rum som redan blivit bokade av någon annan.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

7 KOMMENTARER

 1. Så konstigt att de visar rum som inte är tillgängliga! Du kan inte göra nån inställning så de rummen inte visas? Kan man på hotels.com tror jag. Btw, jag har bloggat om just At Six 🙂

  • Ah, jag ska kolla in den recensionen. Det var ett av alternativen för mig nu när jag bokade men landade tillslut betydligt närmare Bromma… 🙂 Vet inte om det går att stänga av faktiskt, har inte kollat. Kanske går?

 2. Hehe! Kan hen möjligtvis gå hem?
  De vill bara stressa en så man ska panikboka något skitboende med kalustorfobiska badrum!

  Kan du tala om för mig varför jag måste identifiera villas with a store front och road signs with a vehicle dylikt innan min kommentar godkänns på din blogg?

  • Ja, jag har bokat skitboende en gång (!) tidigare (haft ofta haft bra flyt med boende faktiskt). Gör inte om det. Försöker vara kall.

   Ja, identifieringen har sonika med spam att göra. Jag fick hundratals om dagen tidigare. De flesta slank förvisso inte igenom men det var irriterande att det var så mycket. Därför installerade jag det här skyddet. Sorry om det blir lite knöligare, men det fungerar inte bättre om du är inloggad på WordPress?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.