Mitt-i-veckan-rapport från annat än hemma

Så var det dags igen. Jag sitter på ett (ospännande) hotell igen. I Bromma. Igen. Borde egentligen sova för flera timmar sedan, med tanke på vad som väntar i helgen. Och mest akut för vad som väntar om några timmar. Då är jag förhoppningsvis tillräckligt vaken framåt 06-tiden för att hitta fram till rätt gate på Bromma flygplats för vidare färd mot Belgien, Bryssel och sedan kuska runt i Flandern under det här veckoslutet.

Sa jag att jag precis landat från Balkan-resan? Ja, knappt. 

Jag klagar inte. Tvärtom. Det är så här det ska vara ju. Lite jobb, lite resor, lite bloggande, lite farande, lite flängande. Eller som våra vänner från Australien skrev efter att de kommit hem från Svalbard-resan, där vi träffade dem.

I woke up this morning confused as to what hotel we were still in. Took a few moments to realise it was home again.

Undrar hur mina tankar snurrar om några timmar. Klockan är ställd på 04:45. Då har hotellet inte ens öppnat frukosten. Fast det är ju värt det. Det är alltid värt det.

Medan jag bekantar mig med belgisk choklad, eventuellt lite lokal öl, krigsfält från första världskriget och en lätt förlängd sommar får ni läsa mer om rundresan i Montenegro, Bosnien och Kroatien. Det fungerar va? Håll ut, det kommer alltså inlägg i helgen.

Förresten. Det var en fin flygning idag. BRA har ju fasat ut sina Saab 2000-plan mot nya ATR 72-600, dagens maskin var bara ett drygt år gammal och kändes riktigt fräsch. Fick både en fin takeoff från Frösön och en väldigt vacker kvällsinflygning över Stockholm. Som det ska vara när en flyger.

I morgon blir det ett för mig nytt flygbolag när jag drar med Brussels Airlines. Synpunkter och inflight-grejer lär landa på bloggen inom kort.

BRA Flyg - ATR72-600 - SE-MKDFrösön och Jämtland Ovanför molnen Kvällsinflygning över Stockholm Stay At Bromma

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

8 KOMMENTARER

  1. Värst vad du är ute och far 😉 Känner igen den dör känslan att det tar en stund när man vaknat att komma på var man är … Hoppas du får det toppen i Belgien!

    • Ja, jag är mest ute nu faktiskt. Nästan så jag börjar känna mig lite trött. 🙂 Brygge har levererat fint väder och fantastiskt vacker stad så här långt.

    • Förlåt. Landade i fel ände av stan. Du bor i fel ände av stan. På fel ände av dygnet när jag landade typ två timmar innan sovdags. Nästa gång. Då.

    • Den var riktigt trevlig och även om jag inte är längst i klassen så kändes den rymlig. Inte ens ett år gammal maskin, levererades december 2016. Det är lite skillnad mot SAS 737:or från 90-talet jag får dras med mellan OSD och ARN. Sedan kan jag tycka att det är ganska sniket att ta €3 för kaffe även i ekonomiklass…

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.