Jag och Kroatien seglar vidare

Canvas från BestCanvasVissa minnen vill man bevara tydligare än andra. När jag kommer hem från resorna blir det alltid massor av timmar i Lightroom. Jag säkerhetskopierar, sållar, raderar, flaggar material bland de hundratals bilder som blivit till. Ett par-tre procent redigeras och åker ut på bloggen och andra digitala kanaler. Men det där med fysiska bilder ska inte heller underskattas. Böcker som man kan bläddra i eller tavlor som kan hänga på väggen. De påminner om resorna. De skapar fina samtalsämnen. Och minnena bevaras.

Vi har länge pratat om att ha något på väggen i sovrummet, men inte riktigt tagit oss tid eller ro att sätta oss ner och titta på vad som kan tänkas passa. Något tidlöst. Något årstidslöst. Något vackert. Som naturälskare har vi valt bort urbana miljöer men att ha en naturbild som känns bra året runt har varit svår att hitta.

Så kom vi hem från Balkan. Och plötsligt gick det ganska enkelt att välja. Eftermiddagen på muren i Dubrovnik gav många fina bilder när solen sakta började sänka sig ner i Adriatiska havet. Där kom den. Båten. Som färdades rakt ut i det okända ljuset. Nja. Kanske inte, men det är känslan jag fick när jag såg den i kamerasökaren. Det blev också bilden som jag, tack vare det här samarbetet med BestCanvas.se, beställde hem.

En vecka tog det, sedan levererades den uppspänd och klar. Bra kvalitet både på duk och bild, snäppet vassare än de vi redan har hängandes i hallen faktiskt. Och så här, 120x90cm är ganska stort. Den kommer att göra sig skitbra på väggen i sovrummet. Perfekt att vila ögonen på och låta tankarna segla iväg det första som händer på morgonen.

Ni kan också – med min rabattkod!

Nu har även ni chansen att beställa något fint från BestCanvas.se med en rabattkod som jag har just för er. Det gäller måtten 60x40cm (ordinarie pris 369:-) och/eller 75x50cm (ordinarie pris 499:-) och/eller 80x60cm (ordinarie pris 609:-). Med min kod betalar ni bara 200:- per tavla (exklusive frakt)!

Gör så här:

  1. Surfa in på BestCanvas.se.
  2. Välj din bild och ladda upp från din dator.
  3. Välj något av måtten som står angivna ovan.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Nu ser du din beställning. I fältet för kupongkod, ange DRYDEN så räknas priset automatiskt om. Koden är giltig till och med 17 oktober 2017.
    Koden är ej giltig längre.
  6. Beställ och sedan är det bara att vänta på leveransen.

Förutom canvastavla kan man även beställa fotomugg och flera andra saker. Rabattkoden gäller dock enbart för ovan angivna canvastavlor och mått. Och nej, jag tjänar inget på att ni använder koden när ni beställer. Den är till för er och enbart er.

Så. Åter till min båt. Än har jag inte hunnit göra plats och hänga upp den men snart så. Då ska jag sätta mig upp på mornarna och bara drömma mig bort en sväng. Känna Dubrovniks värme slå i ansiktet, inhalera doften av resan och njuta av det öppna havet.

Canvas från BestCanvas Canvas från BestCanvasCanvas från BestCanvas

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

    • Ja faktiskt. Är ju egentligen inte svårare än att ladda upp dem i ett webbgränssnitt och betala med kortet. Märkligt att man tar sån tid på sig med det, eller rent av struntar i det.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.