Vlogg: att flyga från Bryssel till Stockholm

Jag bloggade ju för några dagar sedan om att flyga från Bryssel med Brussels Airlines mellan Bryssel och Stockholm Bromma. Då fick mitt klipp på Youtube inte riktigt plats så jag lägger ut det här istället.

Några korta reflektioner från den här flygresan så:

  • Att flyga från Bryssel och dess flygplats var en riktigt trevlig upplevelse. Ljus, stora ytor, mycket affärer men med helt okej akustik (som oftast kan vara flygplatsers stora akilleshäl). Dessutom rimliga möjligheter att kunna titta ut på start- och landningsbanan vid gaterna, det är man inte bortskämd med.
  • Smidig incheckning och bagageinlämning.
  • Fräscht flygplan, ett Sukhoi Superjet 100-95B (EI-FWD) som levererades för drygt ett år sedan. Bra benutrymmen men något hög brusnivå i kabinen. 
  • Brussels Airlines skötte sig bra, både till och från Bryssel. Inga konstigheter!
  • Bromma är just nu en stor byggarbetsplats. Inte jättekul att vistas där men det kan förhoppningsvis bara bli bättre. Den behöver all kärlek den kan få.
  • HiBelgiumPass kan vara en riktigt fördelaktig deal. Flyg till Bryssel tur och retur, obegränsat med tåg i Belgien och vouchers till aktiviteter i två städer där nere.

Filmen kan ni titta på nedan eller klicka er vidare till Youtube. Som vanligt rekommenderar jag er så klart att prenumerera på min kanal så får ni automatiskt nya filmer i ert flöde i appen (och på webben). Är ni inloggade på ert Google-konto så har ni en stor röd Prenumerera-knapp där. Klicka på den så är det klart!

Någon mer som testat att flyga från Bryssel med Brussels Airlines?

Det här var en del av en resa i samarbete med Visit FlandersNordic TB och Brussels Airlines (läs mer här). Som vanligt är synpunkter, åsikter, texter, filmer och bilder mina egna.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.