30 dagar av september

Så var även september över. Tiden bara rusar iväg men jag ser det som ett mycket gott tecken då det i min värld innebär bra upplevelser och att jag har haft roligt. Och det har jag haft. Galet roligt. Inte bara har jag här på bloggen börjat sammanfatta de tre resorna jag gjort i augusti och september, jag har även hunnit med ett prylinköp, en fjällvandring, några bloggsamarbeten och njutit av skönt väder. 

Men vi tar väl saker och ting i den ordning de kom? September, mina damer och herrar!

Efter sommarens uppnådda träningsmål belönade jag mig själv med en ny träningskompis. Och fritidskompis. Efter att ha suktat efter ett (s)vettigt armbandsur ett tag, och dissat smartklocka på smartklocka, föll så valet på en Garmin Fenix 5. En tillsynes riktigt bra träningsklocka men också snygg nog att ha i vardagen. Jag har haft den i en månad nu och jag ser en recension formas under oktober. So far, so good. Minst sagt…

…och så kan Apple och Samsung skryta hur mycket de vill med att deras nya Series 3 och S3 har batteritid på typ 18 timmar. Jag har pressat 18 dagar (!) ur Fenix 5:an.

Garmin Fenix 5 - uppackningGarmin Fenix 5 - golfUrsäkta, vad är klockan?

September innebar också fortsatt flängande hit och dit. Dels en snabbvisit i huvudstaden med 8-17-jobbet. Enhetsdagar, Globen, träffa folk och allt sånt. Det dessutom blev en A320neo-flight på hemresan, vilket så klart gläder en flygnörds hjärta lite extra.

A320neo - ready for take off

Sedan gjorde jag samarbete med BestCanvas.se också. Ni har väl sett att rabattkoden DRYDEN gäller hela vägen fram till 17 oktober? Det finns alltså fortfarande chans att beställa en snygg tavla med eget motiv och till ett bra pris! Min egen finns i sovrummet och det är ett jädra fint motiv att vakna upp till varje morgon.

Canvas från BestCanvas

På tal om A320neo ja. I mitten av månaden satte jag mig i min andra neo på en vecka, när Tova Viking (SE-ROB) tog mig från Arlanda till Köpenhamn varifrån jag sedan flög vidare till England. Premier League fyller ju 25 år så det blev pressresa till Manchester och Newcastle och så lyckades jag klämma in två matcher på en helg.

Jag är inte färdigbloggad om den helgen så räkna med mer brittiska inlägg i oktober.

Arlanda förresten, jag hade ett otroligt svalt loungebesök där. Menzies Business Lounge är inget ni behöver lägga tid, energi eller pengar på. Tro mig. Om ni inte tror mig, läs min recension.

Jag själv på St James' Park i NewcastleValencia har gjort 1-0 mot Everton

Sedan blev det lite helgjobb, det blev årets förmodligen sista golfrunda och på månadens absolut sista dag packade vi vandringsväskorna och åkte västerut. Eftersom jag aldrig besökt Blåhammarens fjällstation så blev det destinationen en stormig höstlördag. Om den har jag inte bloggat än, men det får bli en oktobersak tänker jag. 

En bild får jag dock in. Den berättar dock inte hela sanningen. Ni vet, det där om att det blåste 25 m/s i byarna…

Fjällvandring i Jämtland
Foto: Robert Rydén / travelphoto.se

Det var september det. Oktober har redan startat och det verkar inte bättre än att det blir en intensiv månad även det. Dubbelt födelsedagsfirande, photocation och så ska jag klämma in ett nytt land också. Men det tar vi då.

Vad har ni för oktoberplaner?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

  1. Det lät som en intensiv månad, men som du säger, går det fort har man kul! Tack för tipset om ”canvastavel-priset” förresen! Det ska jag nog försöka utnyttja. Har testat nu och fått några foton på canvas och är riktigt nöjd så det kan säkert bli flera 🙂
    Här ska oktober startas med en helgtripp till Cannes, sen får vi se vad resten av månaden bjuder på.

    • Canvas är fint, nästa steg är väl att ha en bakgrundsbelyst tavla som alltid syns. 😉 Cannes? Det låter trevligt! Förlängd sensommar?

  2. Det var’me en snygg klocka, så kul att den tycks vara bra också. 🙂
    Oktober för min del är en vågbrytare på året, då stugan stäng, fina sommarminnen paketeras, en fas av mer träning börjar och viss planering inför kommande långresa börjar så smått tittas på.

    • Ja men klockan är jag mycket nöjd med så här efter fem veckor ungefär. Tre gånger har jag laddat den, det är väl ändå lagom? 😉 Åh, långresa. Jag är också helt galet sugen på något långt. Hoppas det blir bokningsläge snart. För mig också. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.