Vlogg: äntligen en riktig trip report på A320neo!

En sak hör inte till vanligheterna – att göra trip report på flygsträckan Östersund till Arlanda. I torsdags visste jag dock om att det stod en A320neo och väntade ute på flygplatsen på Frösön så då var det bara att gå all in och ”göra jobbet”.

Nu har jag flugit den här modellen några gånger och jag gillar verkligen A320neo. Vi hade platser långt fram och det här är en tyst kabin. Jag tog till och med ur mina brusreducerande Bose QC30 och körde utan. Det har jag nog inte gjort sedan jag köpte dem i februari.

Jag gillar också SAS nya inredning. Den går i en behaglig ”gråskala” utan att vara grå. Sätena känns breda och sköna för den här typen av kortare flygningar, benutrymmet är cirka hur bra som helst och det är så klart plus med USB-port vid varje säte. Bordet går dessutom att dra ut, inte en självklarhet har jag märkt. Synd bara att SAS omtalade wifi fortfarande lyser med sin frånvaro.

Well, allt det här går jag igenom i filmen så klart.

Förresten. Den här maskinen, Sol Viking (LN-RGL), var den A320neo att först levereras till SAS och det hände för ungefär ett år sedan, i oktober 2016. Men nog om det. Vlogg och trip report var det. Den finns på min Youtube-kanal och om ni inte redan prenumererar så ska ni så klart göra det. Se filmen här nere eller klicka er in på den här länken.

Fler som flugit A320neo? Vad tyckte ni?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

    • Skenet bedrar! Jag tycker att stolarna är riktigt sköna och så tycker jag att det är snyggt när de är så tunna. 🙂 Men framförallt sitter man skönt! Och – bakre radens ryggstöd går att fälla!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.