Hej San Francisco och Yosemite – fast på distans

Förra hösten, när Maria fyllde jämt, överraskade jag henne med en resa. Långt bort. Västerut. Till en storstad med småstadskänsla. Till en nationalpark så tillrättalagd och tillgänglig men ändå så vild och dramatisk som man bara kan drömma om. Till San Francisco. Till Yosemite.

Jag skulle nog säga att det där, med allt runtomkring, är en av de bästa resor jag någonsin gjort. Även så här med ett års distans till alltihop och ännu fler resor i bagaget. Kombinationen höst, långresa, storstad och naturupplevelse är verkligen ett koncept jag kan köra på fler gånger.

Skymning i Yosemite

Just nu i dagarna har några av mina resebloggarvänner åkt över och gör, grovt räknat, en liknande rutt. De inleder och avslutar i San Francisco och hänger i Yosemite däremellan. Och jag tänkte kort och gott bara tipsa om att ni ska haka på dem i deras sociala kanaler. Jag menar, det är ju ytterligare en chans för er att inspireras tillräckligt mycket för att tillslut åka dit själva.

Bloggat har de så klart redan gjort, trots att de är på flygande fläng.

Så, följ dem på Instagram och InstaStories så får ni ännu bättre koll.

Babes in Yosemite
Foto: H. Gunnare
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.