Traveler’s Edition har blivit FlyingDryden

Så har det hänt. Efter knappt tre år med bloggtiteln Traveler’s Edition på dryden.se kände jag att det var dags för något nytt. Något mer spetsigt. Något ännu mer resigt. Något mer drydianskt. Jag pratar så klart om det nya namnet.

Säg hej till FlyingDryden!

Egentligen är det inte så mycket mer än så som har hänt och ni frekventa besökare kommer att känna igen er. Dryden.se är kvar. Loggan har fått sig en liten justering men är i mångt och mycket den samma. Facebook-sidan har bytt namn och adress. Twitter-kontot har bytt namn, precis som Youtube-kontot. Jag har även kickat igång ett mer flygrelaterat konto på Instagram, som så klart heter FlyingDryden men mitt konto Dryden är fortfarande mitt primära.

Och jag kommer så klart att fortsätta blogga precis som vanligt. Så, stay calm och fortsätt läsa, kommentera, tipsa(s) och inspirera(s). Det är mitt bästa råd till er. För här är jag. Precis som vanligt. För er som fortfarande undrar så finns det en FAQ här nedanför.

Fönsterplats - givet!

Vanliga frågor – eventuellt några svar

Kommer det bli en renodlad flygblogg nu?
Nej, det kommer att köras på precis som vanligt. Resor, destinationer, åsikter, foton, lokala upplevelser och självfallet också en rejäl dos med flygrelaterade inlägg. Har man intresset så har man.

Kommer det ens att bli mer flyg än tidigare?
Det kommer att bloggas om resor och livsstil. Precis som vanligt. Om jag börjar flyga mer så blir det mer flyg. Om jag börjar knyppla mer så… ja, nej, just det kommer inte att hända. Men ni fattar poängen.

Nu när bloggen bytt namn, kommer allt fungera som vanligt?
Det mesta ska fungera men länkar till min Youtube-kanal, som också bytt namn och adress, kan nog vara trasiga ett tag framöver. Jag ser över dem när tillfälle ges.

Vad tyckte Facebook om namnbytet?
Facebooks medarbetare för namnbyten på sidor är inte vettiga på en fläck. Det var förvisso inte svaret på frågan, men make the math liksom.

Varför en ny engelsk titel när bloggen är på svenska?
FlygandeDryden låter som… flygande Jakob? Och det här är ingen matblogg?

Måste du beställa nya visitkort nu?
Ja, äntligen. Har väntat på det här.

Flying? Inte så miljömedveten titel va?
Va?

Ja, alltså. Flyg. Miljöbov. Allt det där.
Läs det här inlägget. Sedan säljer du din fritidsbåt. Tack.

Jädra snyggt att du fick in Dryden i det nya namnet!
Det var ingen fråga?

Nej, men ändå?
Jo, jag vet. Tack! Dryden är ju typ mitt signum.

Förresten, hur ska Dryden egentligen uttalas?
Åh, äntligen någon som frågar. Dryden på svenska uttalas som det stavas. De, ärr, y, de, e, än. Men, med den engelska titeln blir det ju så klart [Flajjing Drajden]. Fast egentligen. Säg hur fan ni vill. Vissa säger “idiot” och det är ju inte en bokstav rätt, vare sig på svenska eller engelska.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

40 KOMMENTARER

 1. LOVE IT! Bra jobbat, vet att det är slitigt
  Älskar oxå din lugnande ton, som att det är ett gäng oroliga själar till läsare som måste ha svar på allt och inte bara iskallt kan lita på att du nog tänkt till här. Kul frågor och absolut svar som var givande 🙂

 2. Först tänkte jag “SÅ snyggt och passande med FlyingDryden” men sen ångrade jag mig och hävdar med min makt som läsare att du ska byta till FlajjingDrajden 😉 Jag vet, huur barnslig som helst är jag men man blir som man umgås 🙂 Grattis till allt ändå! 🙂

 3. Ja jävlar vilken flygande nystart/förlängning/rebirth – mäktigt!
  Kan för övrigt meddela att jag fick återknyta bekantskapen med Flygande Jakob här i byn förra veckan. Dagens lunch var det och det var faktiskt rätt så gott (även om jag pillade bort kycklingen).

  • Det lär nog dröja innan det kommer en knypplingskategori här. Men nu är det två som krävt det så det kanske bara måste hända. Tror jag har ett par kollegor som kan det där.

  • Ja, det är svårt. Ibland ramlar allt ner i knät men ibland måste saker bara få växa till sig lite innan de är mogna. Har haft namnkriser de två senaste åren. Som inte mynnat ut i något alls. Mer än namnkris. Så låt det ta tid, rätt som det är kommer du på GREJEN. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.