Decemberögonblick från Östersund

Det har varit fantastiskt fint i Östersund de senaste veckorna. Rimlig mängd minusgrader, fin frost i träden från en dimmig och ännu inte isbelagd Storsjön och emellanåt nyfallen pudersnö på marken. Dessutom har vi stadsbor ärats med en av de finaste granarna som stans offentliga verksamhet ställt ut på… ja, evigheter.

Kanske till och med den finaste av alla jag sett i Östersund sedan jag flyttade hit 2002. Vacker profil och fint klädd. Den gör sig bra på Stortorget måste jag säga, snyggt jobbat Östersund!

Kort och gott. Lite snapshots från ett decembervintrigt Östersund. Det var längesedan som december var så här fint i stan. Minst ett år sedan i alla fall. Men nog om det, några ögonblicksbilder var det.

Från mig. Till er.

Östersunds finaste julgranFrösön a.k.a Skärgår'nJulträd i Badhusparken Östersunds finaste julgran Bilbolaget i Östersund

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

10 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.