Jag är poddgäst och årets reseblogg!

Helgen är över och första advent passerade förhållandevis obemärkt förbi. Två avsnitt av Sunes Jul är avklarade i alla fall och jag antar att vi får ta igen det tredje och fjärde idag. Jag är inget direkt adventsfreak men visst är det fint när julkänslorna klampar in och gör det legalt att lyssna på soft julmusik i pianotappning. Det sänker sig ett lugn och ett ro på något sätt och jag känner mig inte ett dugg hetsad inför den stundande julen.

I mitt tycke den bästa känslan.

Att resa-podden och favoritresor

Veckan som gick avslutades också på bästa tänkbara sätt. Dels är jag med i senaste avsnittet av Att resa-podden som släpptes igår. Jubileumsavsnitt dessutom, då de nu nått upp i femtio – imponerande och roligt! De svarar dels på lyssnarfrågor och jag själv pratar en sväng om mina favoritresor. Vilka det är får ni helt enkelt lyssna på, avsnitt 50 hittar ni här (eller i en podcast-spelare i mobilen)!

Att resa-podden
Jag och Lisa pratar om favoritresor. Foto: Annika / Resfredag / Att resa-podden

Årets reseblogg!

Nästa grej, som jag är riktigt stolt över, är att ha blivit utsedd till en av årets resebloggare hos Resa Medvetet. Årets rakryggade humor! Nu går ju jag inte in för att vara någon humorbloggare (däremot rakryggad) utan tar mitt tangentbord och skriver det som faller mig in. Om det jag upplever hemma och på resande fot. Ibland blir det som det blir, och blir det inte som det blir så blir det som det blir. Ungefär. Fast visst, humor har ju en bra effekt, det håller jag med om.

Motiveringen som Linda ger är ju ganska mycket väldigt smickrande. Som till exempel…

”Några resebloggar är extra bra på att vara rättfram. Som med total orädsla säger vad de menar och menar det dom säger. Som hittar den perfekta balansen av kärlek och värme och skarpa iakttagelser av verkligheten med humor som avväpnande hjälpmedel. Daniel på Flying Dryden har allt detta.”

”Förmågan att vara smärtsamt ärlig, lägga ansvaret på rätt personer och samtidigt extremt rak på sak. Inget knussel men alltid med glimten i ögat.”

Alltså. Peppen! Tack för de där fantastiska orden, Linda! Dessutom är jag i ypperligt fint sällskap av andra resebloggar. Jag menar…

Äntligen Vilse, som just nu har en tävling med friluftsprylar i potten). Sanna Rosell, som funderar på vem hon är om hon inte reser). På Vift med sin storytelling och att paddla kanot i Amazonas. Ocensurerade Livet från den ljusa sidan om att resa ensam som tjejJohnny Bajdzjan som är expert på Centralasien med läsvärda krönikan Vågar man resa till…. Girl power-Jenn (Forever Abroad), som alltid lever utomlands och som funderar på vad hon vill göra om hon inte vet vad hon vill göra. Reform Travel, som skrivit om världens tio mest etiska remål. Annika på Resfredag, med hemester-inspirerade inlägg om sina sina svenska pärlor.

Det här tar jag med mig och startar veckan med, fylld med energi och gott mod. Det blir en vecka som just nu är preppad med jobb och träningspass. Även en annan typ av träningspass, då jag ska försöka kliva upp tidigare på mornarna och lägga mig tidigare på kvällarna. Horribelt svårt det där, som den nattuggla jag är och alltid har varit. Fast värt ett försök, det kommer ju belöningar så småningom i form av väl spenderad flextid. Är tanken.

Dryden

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

14 KOMMENTARER

  1. Sicket fint sällskap jag hamnade i – både hos Linda/Resa Medvetet och här hos dig! Håller med hennes motivering till din utmärkelse till fullo, dina texter får mig att skratta mig harmynt väldans ofta!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.