Jag tänker en lugn och stilla jul i Skärgår’n

Det blir en jul i Skärgår’n i år. Inget konstigt i det. Det som folk har höjt på ögonbrynen åt är att vi ska vara på hemmaplan trots att vi kommer att vara helt själva. Inga barn. Inga släktingar. Inga vänner. Det är faktiskt en ganska tidig önskan från oss båda två, att den här julen ”testa” att fira i lugn och ro och på egen hand. Jag menar, nya upplevelser kan ju testats även på hemmaplan, eller hur?

Det finns inte ens så många planer för just idag.

Äta en god frukost, givet. Promenera, helst till den traditionella tomtehoppningen på Frösön om den inte blåser bort, absolut. Se Kalle Anka, så klart. Och kanske ta en promenad till framåt kvällen. Eller träna? Spela brädspel? FIFA? Okej, kanske inte FIFA. Men i övrigt tänker vi nog improvisera lite. Det enda vi vet är att det blir en jul i Skärgår’n.

Med det sagt vill jag önska alla er som läser bloggen en riktigt fin julafton och julhelg! Ät med måtta, drick med måtta, avstå alkohol och annat trams om ni ska ut i trafiken och var trevliga med och mot varandra. Då brukar resten lösa sig, lite av sig självt.

Jag rundar av med förra årets julgröt (eller en bild på den i alla fall) och det fantastiska norrskenet vi hade över oss på julafton 2014, en av mina favoritbilder alla kategorier.

God jul från Skärgår’n!

God jul!Norrsken och jul i Skärgår'n

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. Visst är det skönt med en lugn jul. Få möjlighet att ”landa” och reflektera över tillvaron.
    Ha det skönt. Ta hand om er och god fortsättning på helgen.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.