Reunion, utkastad jul och bar(r)mark

Så var då helgen i ett nästan grönskande Trollhättan över. Lite som att lämna ett vintergnistrande Jämtland och landa i midsommar. Barmark och någon plusgrad, vilket är ungefär samma sak som slutet på juni. Och barrmark, när julgranar gjort sitt men lämnade hälften av barren kvar längs vägen ut.

Helgen blev lite hetsigt emellanåt, i den meningen att hinna med allt och alla som jag lovat. Luncher, middagar, pubrunda och re-union. Plus luncher, middagar. Och att ta sig mellan alla platser och att sova några timmar på nätterna. Samt luncher och middagar.

Det flöt ändå på bra, (trots att) jag är lite av en tidsoptimist. Kanske bra att inte Maria var med den här gången…

Mobilen förresten (på tal om ingenting). Ni kanske kommer ihåg att den tvärdog efter torsdagens flygresa. Den vaknade upp efter en god natts sömn i fredags. Fråga mig inte vad som hände men rätt som det var kickade den igång, sa ”Tjenare Dryden!” och tutade på som om inget har hänt. På riktigt så var det väldigt längesedan som den fungerade så bra som den gjorde under fredag, lördag och söndag.

Tills jag skulle flyga igen.

När jag landade på ARN igår kväll och avaktiverade flightmode så kraschade den. Igen. Och igen. Jag kanske bara måste blåsa om den. För jag orkar inte köpa ny, kort och gott. Orkar inte.

Well. Det var helgen det, inklusive i-landsproblemen. Nu är jag åter i verkligheten med dunjacka, minusgrader, motvind till jobb och träning. Fast med några fina dagar i färskt minne. Och det såg ut ungefär så här, med grabbkväll, granskott, snö (!) och ett flygplan.

 

Brålanda
Re-union med Brålanda-folk.
Utslängd julgran
Utslängd barrande julgran…
Granskott
…som dock försökte kämpa hela vägen!
Snöfall i Trollhättan
Snön låg tjock i Trollhättan. Eh.
Boeing 737
Helgens sista flight har just landat på Frösön.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.