Bitigt väder, bitig Dryden och ekonomiinspo

Det var inte bara vädret som var bitigt igår. Även jag var lite åt det hållet. Vet inte riktigt varför men jag högg på det mesta. Bara grejen att raljera över allt och inget och att kröna det hela med att ge mig in i en iPhone vs Android-diskussion. Det är något som jag egentligen tycker är det fånigaste man kan ägna sin vakna tid åt. Då förstår ni nivån.

Jag borde ju faktiskt ha varit riktigt jävla nöjd. Spurs kvitterade ju. På stopptid. På Anfield. På en horribelt feldömd straff. Och United vann i lördags.

Men vädret då. Tja, det var inte så mycket väder. Klarblå himmel och vindstilla är det samma som ”inget väder” fick jag lära mig för några år sedan, även kallat CAVOK. Och så kröp det ju ner till -25°C. Då går inte ens jag ut i onödan. Men den där Ahlgrens Bilar-pannacottan uppe hos bror lockade såpass mycket att det värt att ta på sig tjockaste kläderna och ta promenaden genom stan. Så här i efterhand blev det faktiskt en riktigt behaglig promenad. Kallt, ja så klart, men med rätt kläder så biter inte ens det.

-25°C i Östersund
-25°C i Östersund. Foto: M. Carlsson / mariasmat.nu

En liten bloggnyhet också! Jag har strukturerat om lite i menyn här ovan och nu tydliggjort sidorna för kontakt och samarbete, kommande resor och Om-sidorna. Dessutom har jag nu lagt in en ny Reseinspirations-meny där jag samlat inlägg som kanske blir lite doldisar. Jag tänker de stackarna som inte har med någon specifik destination att göra. Hotell, tågresor, träning och roadtrip.

Utöver detta har jag också skapat en ny kategori, Reseekonomi, där jag bland annat samlat mina Så mycket kostar resan-inlägg. Jag vet att de är uppskattade så därför kände jag för att lyfta fram dem lite extra. Det kommer för övrigt ett nytt sådant i morgon, då om Island.

Om ni har något annat som ni tycker ska tydliggöras eller lyftas fram, eller om ni önskar något inlägg så lämna gärna en kommentar.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

16 KOMMENTARER

  1. Kul med nya kategorier *nörd*. Bra idé med kommande resor – ett tips är dock att skriva London februari 2018 eller på annat sätt visa att det är i framtiden. Nu när den ligger på samma rubriknivå som den ovan, nämligen genomförda resor så blev åtminstone jag lite förvirrad. trodde att även London ingick i genomförda resor… men det kanske bara är jag 🙂

  2. Haha, sån igenkänning på den där bitigheten. Det är nästan kul att va på den sidan ibland, lite jag skiter i allt men det skiter jag i. Var längesen nu, och här har jag ju ingen att bita på, haha.

    Det här med 25 minus – det har nästan blivit normalläge här under januari. Älskar det för att det är så förbaskat vackert då, men alltså det är ju inte mycket som går att göra ute. 16 minus är rätt bra nivå, där kan det få hålla sig 🙂

    • Skiter i allt och det skiter jag i. Ja, det är lite kul att vara sån. Ibland. För egen del. Omgivningen lär nog inte hålla med. 😉

      Well, det är ”bara” -12 ute nu så nästan mössa av och sommarjacka…

  3. Håller helt med om inget väder, dock kan väl ändå köld vara en faktor som gör att det ändå är lite väder… 🙂 Så avis på energin/tiden att fixa menyer och sånt!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.