Före, efter och mitt i stormen

Ja, den här veckan försvann. I ett nafs. Efter att ha nallat en hel del på flexkontot på jobbet de senaste veckorna, ja till den grad att det var röda siffror, har det varit ett perfekt läge att jobba in den tiden. Slutfasen i några projekt har upptagit den mesta delen av min tid och jag har dessutom lyckats få in tre fina träningspass på det här. Bloggen har sprattlat till ovanligt lite utåt sett, med sammanfattningen om Balkan och kalkylen om Island, men mestadels har det hänt saker bakom kulisserna. Både i att producera material men även att sätta ramarna för ett ny resa som förhoppningsvis blir av.

Vad som är på gång här på bloggen?

Först och främst en ordentlig trip report om flygresan till och från Mauritius. Och när jag ändå är inne på flyg så har jag ett inlägg på gång kring om det verkligen är möjligt att flyga business class för en femhundring. Lägg på lite paradisbilder från Mauritius och London-tips så förstår ni säker att det finns material även de kommande veckorna.

KLM Dreamliner 787-9

Annars då? Jodå. Bilen går bra. Och så har vi haft Zelda på besök igen. Fin katt, men att gå och jama en hel natt mot lördag gjorde henne inte jättepopulär. Fast vem kan säga något ont om henne när hon lägger sig i soffan så här?

Zelda

Veckans stora #win har definitivt varit dygnsrytmen. Det där med att gå och lägga sig innan tolvslaget, kliva upp kvart i sju och vara på jobbet en knapp timme senare har visat sig vara ett vinnande koncept. Jag siktar på att behålla det den kommande veckan Möjligtvis att jag tar sovmorgon på fredag, när jag vaknar upp på ett ännu icke bokat hotell i London.

Lördagsjobb med kaffe

Jag är också back on track när det kommer till den mobila tillvaron. Efter att ha levt med en temporär LG G2-lösning ett par veckor så unboxade jag min nya Samsung S8:a häromdagen. Bara känslan i att få en komplett uppsatt telefon med bank-ID, inloggad på alla appar och allt sånt där. Jag tror inte man förstår känslan i det om man inte varit utan det ett tag.

Och ja, jag vet att S9 väntar runt hörnet. Fast bara tanken på att ha en tillfällig och opersonlig mobil i två månader till, både till London eller Färöarna. Nej, bara nej. Dessutom en S8 till rimlig prislapp, ja tack.

Träning förresten. I tisdags körde jag ett pulspass, HIIT Cardio, och det var länge sedan jag både tränade och var så nära kräk som jag var då. Tänk att tre veckors frånvaro kan sätta sådana spår. Fast också, det räckte med ett kräkpass. Två dagar senare körde jag ett nytt och då kändes allt som vanligt igen. I fredags körde jag lite mer fys och det har jag levt på både igår och förmodligen idag. Träning som färskvara? Japp. Skönt att vara tillbaka? Japp!

Så. söndag. Jag firar den med att jobba ytterligare några timmar, spana lite London-happenings för min kommande ego-weekend i stan och se United piska Newcastle. Det känns som att det räcker just nu, när jag är både före, mitt i och efter stormen på något sätt.

Och som avslutning så tänkte jag, inte ens på allmän begäran, visa hur mitt ena smalben såg ut en vecka efter att jag bränt det sönder och samman på Mauritius. Därmed är alltså dagens sista tips att använda solskyddsfaktor. Punkt.

Flagnande smalben

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.