Friska och frusna februari

Så var också februari över och månaden kändes betydligt kortare än januari. Undrar varför. Jag satte mig ner och funderade på vad jag egentligen har gjort och tyckte väl att den varit ganska lugn. En snabbtitt i kalendern skvallrar dock om motsatsen och det är ju det som är så bra med mina månadssammanfattningar. Tycker jag. För egen del i alla fall. Man får liksom en hint som vad en fördrivit tiden med.

Så. Jag tar väl det från början.

Efter att min mobil, en Samsung S7, tillslut bestämde sig för att ge upp helt när jag var på Mauritius så fick det sonika bli en ny. Sämst tid på året för att köpa en ny telefon men eftersom jag inte orkade vänta in nya releaser på den nu pågående mobilmässan i Barcelona så slog jag till på en Samsung S8. Jag gillar formspråket och vet att kameran fungerar riktigt bra. Och faktiskt, ett riktigt kap verkar det ha blivit eftersom S9 inte kändes särskilt spännande alls.

Annars försvann också första halva av månaden i massor av träningspass, och så har jag njutit av vinterväder här i Östersund. Det har varit riktigt bitigt hela månaden och senast häromdagen stod termometern på friska -32,3°C°. Inte kallast som jag varit med om men inte långt därifrån. Även min far och sambo fick njuta av det här sköna vädret när de var uppe i helgen och tillsammans åkte vi skoter till Verkön och åt en fin lunch.

Alltså. När hade stan sån här riktig vinter senast? Med så här mycket snö och så här mycket minusgrader? Jag tror inte att jag har upplevt det så länge jag har bott här (sedan 2002) i alla fall.

-32°CPlaya Tivar

Mitt i alltihop stack jag lite halvspontant till London, när EasyJet hade galet bra priser. De flyger ju direktflyg från Östersund till Gatwick varje söndag under vintersäsongen och när Östersund mötte Arsenal i Europa League satte de dessutom in extraflyg. Torsdag till söndag för under tusenlappen. Jag menar, shut up and take my money! Det kommer en tripreport på min första EasyJet-flygning framöver. Så klart.

Annars härjade jag runt ett par dagar i London. Det kommer inlägg om det också, förutom det om Dryden Street som jag redan skrivit om. Hem från London kom jag med en förkylning som inte riktigt verkar vilja släppa taget. Lösningen? Jag åker tillbaka till London nästa vecka och lämna tillbaka den. Det är väl inte mer än rätt va?

Dryden Street

Mars. Vårvintermånad nummer ett hemma i Jämtland och förutom den kommande veckans resor har jag inget annat inplanerat förrän början av april. Helt okej läge att njuta av lite vårvinter med andra ord. Men det tar vi då.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.