Tänk vad lite väder i Köpenhamn kan göra

Tänk att lite väder kring Köpenhamn kan ställa till det så. Egentligen var det ju inte särskilt komplicerat, det där med att flyga hem. Vi skulle lyfta från Färöarna vid 13-tiden och via Köpenhamn och Arlanda landa i Östersund framåt 22 igår kväll. Sedan skulle jag få en kort natts sömn innan morgonflighten skulle ta mig tillbaka till Arlanda och vidare färd till London, där jag ska hänga i två dagar (igen!).

Sedan kom vädret till Köpenhamn och försenade flighten till FAE, med resultatet att vår flight från FAE försenades med nästan tre timmar. Missade anslutningar och inställda flighter på CPH gjorde att vi inte kom till Arlanda förrän 22:30. Då hade flighten hem till Östersund både hunnit lyfta från ARN och landa på Frösön.

Fast starten från FAE slog ju det mesta jag sett i flygväg, så lite förlåtande var det allt ändå. På något sätt. Så. Jädra. Vackert!

Efter starten på FAE Efter starten på FAE Kaffe på 10000 meter

Det blev tillslut köande vid servicedesken i CPH, hotellövernattning på ARN, avbokning, ombokning och så kom jag inte ens hem innan jag ska iväg igen. Så kan det gå.

Servicedesken på CPH

Här sitter jag nu på Arlanda och väntar på SK531 mot LHR. Med handbagage. Ett par smutsiga kallingar. En svettig t-shirt. Välanvända strumpor. Och saltstänkta kängor. Men det kunde så klart varit värre. Typ, att passet låg kvar hemma eller så (behövs ju egentligen inte pass till Färöarna). Resten går ju att köpa.

Sedan hade ju SAS ganska mycket oflyt igår. Utöver de inställda flighterna så kommunicerade de ganska dåligt. Frågan är bara om något annat flygbolag löst saken bättre. Känns en aning tveksamt.

Well. Det är som det är. Jag är på väg till London för ett par fotbollsmatcher och har det jag behöver. Inte ett dugg synd om mig, så vi tar det väl därifrån helt enkelt?

Lite jobb på Arlanda T5

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

    • Jag bokar fönsterplats för att jag gillar att titta ut. Att få bra bilder är nästan lite sekundärt där. Har jag ingen kamera med mig (som om det skulle hända) så skulle jag ändå välja fönsterplats i 99 fall av 100. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.