Vlogg: KLM och långflygning till Mauritius

Jag har ju faktiskt redan bloggat om långflygningen från Amsterdam till Mauritius, i två av KLM:s nya 787-9 Dreamliner. Utöver det har jag också lagt upp en film på min Youtube-kanal om saken, en så kallad trip report. Om ni inte redan har sett den så finns det nu alla möjligheter att spendera nio minuter av era liv som ni aldrig får tillbaka.

Skämt å sido.

Det var himlans trevliga flygningar och jag är redan sugen på nya långa flygresor. Perth är under luppen. Costa Rica också. Utöver Kilimanjaro, Auckland, Maui, valfri håla i Alaska, Banff och Ushuaia. Ja, ni fattar.

Men nog om det. KLM, Dreamliner, långflygning och Mauritius var det. Min fulländade genomgång i bloggform hittar ni på den här länken och där går jag igenom i princip allt kring båda flighterna. Filmen om nedresan hittar ni under texten här eller på Youtube. Kom också ihåg att prenumerera på kanalen, om ni inte redan gör det vill säga. Det är ungefär två klick bort och då blir jag sådär löjligt glad, ungefär som att jag satt med en galge i käften. Den synen.

Så. Från mig till er. AMS-MRU. Varsågoda!

Tack till KLM som gjorde denna flygresa möjlig. Texter, bilder, synpunkter och åsikter är som vanligt mina egna.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. Kollade på Youtube Ang er inchecking. Memorerade så jag gör rätt då jag reser en kort tripp den 11 mars. Bra m reception för mindre redan individ. Kram

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.